Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy fiúnak van Xbox ONE-ja?
Figyelt kérdés
Mennyire jön be nektek egy next genes konzol? Randiznátok ilyen fiúval?
14/f
2015. júl. 26. 21:46
11/27 anonim válasza:
Nekem meg jogsim van, mellette egy kocsival. Ez nagyobb ütőkártya mostanság. XBOX? Minek?
18/f
14/27 anonim válasza:
A nekszt genes konzolod tökéletes ahhoz, hogy megőrizd a szüzességed 18 éves korodig. Ezt benézted
15/27 anonim válasza:
Erre gerjedek, honnan tudtad?!?!
Jesszus... Na, pont emiatt nem lesz barátnőd! Ilyen gyökér kérdést...
16/27 anonim válasza:
#11 ez is felesleges nagyképüsködés..
Minek akarsz felvágni..? Ettől nem leszel te sem nagyobb ember mert kųřvąisten hogy apádék dolgoztak meg a jogsidért mrg az autódért, és nem te..
18/27 anonim válasza:
Lányok! Lányok! Lányok!
Nekem is, nekem is van nextlófütyitudjamilyen konzolom meg van rá gétéáöt. Majd' elfelejtettem, van nekem egy doboz tejfölöm is. Írj privit ha felkeltettem az érdeklődésed 15/f
19/27 Zedricht válasza:
Van 1 sorom meg tudok fozni es takaritani is.
Kinek kellek?
15/F
20/27 opened paradise válasza:
A ps 4-el már sikered lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!