Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem, amit tettem?
Figyelt kérdés
Egy fiú elhívott randizni,és elmondtam mindkét szülőmnek. De ők olyanok,hogy kicsit túlaggódják a dolgokat,most próbálják azt mutatni,hogy minden oké,de szerintem féltenek.Ha jobban átgondoltam volna,nem mondtam volna el,hogy randizunk,de annyira boldog voltam,hogy kiszaladt a számon. Apukám be akar vinni,de persze úgy,hogy előtte kirak. Hogyan kellene nekik beadni,hogy mégsem találkozunk,közben meg mégis elmegyek?2015. aug. 26. 10:20
1/10 anonim válasza:
hány éves vagy? lehet hogy a korod miatt féltenek? Apukád bevihet kocsival, azzal semmi gáz nincs :D
2/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Csak amiatt kellemetlen az egész,hogy nem akarom,hogy itthon idegeskedjenek hogy mi történhet.
2015. aug. 26. 10:24
3/10 anonim válasza:
Semmit nem kell beadni nekik. Randizni mész, akkor randizni mész. Nyugodtan tudhatnak róla, nem vagy már kislány.
5/10 A kérdező kommentje:
De sajnos ők még mindig annak kezelnek :/
2015. aug. 26. 10:39
6/10 anonim válasza:
Szerintem jól tetted hogy elmondtad, a titkolódzásból jóval nagyobb galibák lehetnek a végén. Amúgy is már elég nagy vagy ahhoz, hogy randizni járj, majd a szüleid is beletörődnek idővel:)
7/10 anonim válasza:
Örülj neki, hogy elmondtad. :D Én is 16 éves vagyok, kb két hete volt az első randim egy sráccal. Na most én nem szóltam a szüleimnek róla, mert ők is hasonlóak. Épp sétáltunk a sráccal, pont megfogta a kezem, hát ki jön szembe? A szüleim. Na volt egy szép nagy pofáraesés, de szerencsére ők nem akadtak ki rajta, csak később itthon kérdezgettek a fiúról, és, hogy miért nem mondtam el. Rosszabb hidd el. :D Szóval jól tetted, vegyék tudomásul, nem vagy már gyerek, Te pedig érezd jól magad. :)
8/10 anonim válasza:
Mindenki hogy mondja hogy nem gyerek, nem kislány... Mégis elmondta mindkét szülőjének, mint egy ötéves:D
Álszent ... válaszolók!
Ettől függetlenül jól tetted hogy elmondtad nekik. Az lett volna a felelőtlen dolog ha csak úgy elmész!
És itt nem az a lényeg hogy gyerek vagy-e még vagy sem. Hanem hogy tudsz-e felelősségteljesen gondolkodni!
Meg kiderült hogy a válaszolók egyáltalán nem konzekvensek és adni sem lehet a szavukra!
9/10 anonim válasza:
Mert attól még mert valaki elég idős hogy randizzon, vagy már nem kisgyerek ne is mondjon el semmit a szüleinek, ne kérje a tanácsukat, segítségüket? Nem értem a logikádat. Egyáltalán nem. Számodra az a "felnőtt" aki 100%ig önállósodott a szüleitől és nem szól nekik semmiről ami az életében történik?! Szerintem ez baromság...
10/10 Kingaaaaaaaaaa válasza:
Semmiképp se hazudj nekik. A lehető legrosszabb amit tehetsz, hogy becsapod őket. Ha hazudsz nekik akkor megsérted őket, hogy eltitkoltad és valószínűleg azt fogják a fejedhez vágni, hogy ilyen megbízhatatlan vagy és lehet, hogy többet el sem engednek randira(ami elég ciki a te szemszögedből nézve). Úgyhogy szerintem- ha úgy gondolod, hogy nem tartanak elég idősnek/érettnek a dologhoz- üljetek le és beszéljétek meg a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!