Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elhívott moziba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott moziba?

Figyelt kérdés

Elhívott egy srác moziba barátilag. Szerintem többet érez, mint barátság. Meséltem neki, hogy nagyon bújós vagyok, ő erre azt mondta, hogy nem bánna, ha hozzá bújnék a moziban. Nagyon érzékeny a fiú, jah és persze jófej. Élőben még nem láttam, csak fbn beszélgettünk, de szeptembertől egy suliba fogunk járni. Mennyi esely van rá, hogy tetszem neki? Illetve ha nekem is megtetszik, hogy bújjak hozzá a moziban? (Rendes válaszokat kérek!)

15/l 18/f

2015. aug. 24. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy tetszel neki, sőt tuti. Karold át, hajtsd a fejed a vállára :)
2015. aug. 24. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem akarok könnyen kapható lenni :/
2015. aug. 24. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a pasikat!! Csaka baj van velük :D ;)
2015. aug. 24. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a könnyen kaphatóság, a a farkára dőlnél rá a moziban. Nyugodtan hozzá bújhatsz, egyátalán nem könnyűvérűség ez.
2015. aug. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!