Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek fontos az, hogy egy lány ápolt legyen?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például parfümöt használjon, alapozóval eltüntesse az apró bőrhibákat, stb.2015. aug. 24. 14:11
1/5 anonim válasza:
ömm attól függ, mennyi alapozóval és milyen-mennyi bőrhibát...ez nem ápoltság kérdése.
az, hogy parfümöt használjon, viszont fontos.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy fontos az ápoltság, de azért ne 10 kiló alapozót használjon.
3/5 anonim válasza:
Persze hogy igen mint ahogy szerintem ez neked is fontos, de csak anyit amenyi szükséges. :) 14/ f
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy lánynak sem kéne, hogy sminkelje magát soha, főleg ilyen fiatalon tönkreteszi a bőröd a kevés bőrhibából sok lesz. Viszont az illat a tisztaság és a rendezettség fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!