Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mikor kéne elkezde...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor kéne elkezdeni a randizást?

Figyelt kérdés
Nálam fiatalabb haverjaim egy részének már 4-5 csaja volt, én meg még el se kezdtem.hogy kéne belekezdeni? 13/f

2015. aug. 19. 02:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Van egy lány, aki nagyon tetszik, de nem merem neki elmondani, mi lesz hogy ha alapon. Vagyis attól félek, hogy ha nem közös az érzés, akkor nem akar majd velem beszélni.
2015. aug. 26. 02:50
 12/12 anonim válasza:

Siess, nehogy lemaradj róla! Nekem volt egy szerelmem, akit képes voltam megvárni iskola után, csakhogy együtt mehessünk haza. Útközben sokat beszélgettünk, mindig találtunk valami közös témát. Aztán január 2-án kiköltözött Náciföldre, mondhatni belül össze is törtem egy kicsit (nagyon). Körházba is kerültem (na jó, a csajnak nincs köze hozzá XD). Amikor visszalátogatott Magyarországra, pont kórházban voltam( megint) egy hétig. Mikor hazajöttem egyszer láttam őt elmenni a házunk előtt, de az nagyon kellemes érzés volt, mikor megláttam...

Kérdésedre válaszolva: Amikor Te jónak látod. Ha úgy érzed, hogy itt van az idő, és van egy megfelelő lány, akkor hajrá! Ha pedig nem állsz még készen, akkor adj még egy kis időt magadnak.

Sok sikert! 16/fiú

2015. aug. 26. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!