Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor kéne elkezdeni a randizást?
Figyelt kérdés
Nálam fiatalabb haverjaim egy részének már 4-5 csaja volt, én meg még el se kezdtem.hogy kéne belekezdeni? 13/f2015. aug. 19. 02:42
1/12 anonim válasza:
Hát nem úgy mint a haverjaid, eltudom képzelni milyen kapcsolatok lehetek azzok! :D
Szerintem még várj vele egy 2-3 évet!
2/12 anonim válasza:
Ui.: El lehet kezdeni most is de elnézve a mai lányokat, tisztelett a kivételnek.
3/12 A kérdező kommentje:
Haverok kb mindenkivel min. 1 hónapot járt.
2015. aug. 19. 03:24
4/12 anonim válasza:
micsoda hosszútávú kapcsolat :D
6/12 anonim válasza:
Kezd el minél hamarabb mert az idő gyorsan telik, aztán dugj meg mindenkit akit csak lehet (a csajokat kétszer)
7/12 tanya válasza:
13 évesen inkáb még szaladgálj az udvaron
8/12 anonim válasza:
Azt azèrt elmondanàd hogy mègis mit szeretnèl te egy kapcsolattal 13 èvesen?? Egyàltalàn mit tudnatok csinalni a csajjal?
9/12 anonim válasza:
Én 15 vagyok és eddig csak egy barátnőm volt.
Még azért 1-2 évet várhatsz. :D
10/12 anonim válasza:
Bölcsességek... bölcsességek mindenhol. Itt van még egy.
Akkor kezdj el randizni, mikor van egy lány, aki kifejezetten tetszik és olyan "tiniszerelem" dolgot szeretnél és ne akkor, amikor kínosnak érzed, hogy te még nem "kezdtél bele" a csajozásba 13 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!