Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen konyvet tudnek neki venni?
Egy meglepetest szeretnek azaz egy konyvet szeretnek venni randira mert nagyon nagyon szeret olvasni.
Csak nem tudom hogy mit vegyek neki mert kesz konyvtar van nalla es attol tartok hogy amit veszek az pont meg lesz neki.
Sehogy se tudtam megtudni milyen konyvei vannak mert amikor kerdeztem hogy idaig miket olvasott akkor azt valaszolta hogy mar nem tartja szamon .ert egy egesz polcrendszer van tele konyvvel :D
Utanna meg rakerdeztem hogy mik azok a konyvek amiket meg nem olvasott.
Erre meg nem adott valaszt..... :D
Viszont tudom hogy egy olyan konyvnek nagyon orulne amit elolvasna de nem olvasott meg el.
Ja igen elfelejtettem. 15 eves a leanyzo :)
Koszonom utanna nezek a konyvnek :)
Koszonom.
De meg csak alakuloban van es minden tolem.telhetot megteszek hogy megtartsam ;)
Meg johetnek konyvek!!
Egy kicsit régi kérdés, ettől függetlenül van néhány hasznos válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4922775-v..
En konkretan imadom ezeket a konyveket es eleg ritkak szoval nem valoszinu,hogy megvannak neki.
Elcsabitva- Heather Graham (2500kb)
Hajnali feny- Catherine Anderson (1500-2500 kb)
A nostenyoroszlan eneke sorozat (4konyv osszesen kb 5000-7000ft)
Szarnyak-Danielle Steel (2000ft kb)
A hazatero harcos- kinley macgregor (kb 1500-2000ft)
Jess a Skot juhasz sorozat
Van meg a Halal kemiaja- Becket-tol.De ez egy bunugyi könyv es eleg Eros gyomor Kell hozza szoval nem hiszem,hogy meghoditasra
alkalmas.
Ezeket a konyveket vagy a vasuton tudod megszerezni a konyvarusoknal, vagy antikvariumokban vagy Pedig online :)
Aranyos es ertelmes lany lehet te Pedig egy nagyon figyelmes srac vagy. Drukkolok!
18/L
Koszonom mindenkinek
#7-es!
Sokat segitettel. Nagyon koszonom.
Es remelem neki is figyelmes srac vagyok :)
Nem tudom, milyen típusú lányról van szó, de én ezeket a könyveket nagyon szeretem:
L. M. Montgomery: A kék kastély
D. Mitchell: Felhőatlasz
Austen: Büszkeség és balítélet
16l
Koszonom mindenkinek.
Mentek a zold mancsom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!