Konyvet irok, es hol tudnek hozza szerezni informaciot?
Nem reg kezdtem el egy konyvet, pontosabban csak a vazlatat. Es csak akkor kezdenek bele a komolyabb irasba, ha mar van vmifele haaterem... Csak nem tudom kitol kerdezhetnek, mert ilyen bunozos konyv, kell info drogokrol hozza meg ilyesmik. Ez meg nem is lenne gaz, de a baj az h 14 eves vagyok ess lany es nem neznek kicsit furcsan h ilyeneket kerdezek? Meg egy 14 evesnek szep dolgokrol kell irnia meg ilyenek... Pedig erdekel ez a tema. :D
amugy tobb otletem is van mas konyvekhez, csak nem tudom kivel lehetne eldumalni az ilyen dolgokrol...
Én a gyk-t használom.
És kérdezz engem, mert én egy jelenet miatt átjártam a drogokat, meg volt egy bűnügyim, azért meg a zsarukat...
Amúgy még a google-t szoktam, meg a maps-ot.
Meg elég sok mindent tudok D'n'G parfümök férfi illatairól, és a Hadking korról, amiről szintén nem akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!