Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elso randi ezek utan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randi ezek utan?

Figyelt kérdés

Van egy fiu, akivel 2 honapja egy buliban csokoloztam es nem gondoltam, hogy barmi komoly lesz belole, de kesobb megkeresett facebookon es mint kiderult ugyanabba a suliba jarunk es az en kolim mogott levo koliban lakik:D Azota minden nap beszelgetunk es bar nem tudtunk talakozni, mert szuleim nem engednek, o nem adta fel:) Nagyon tetszik nekem es egyertelmu, hogy en is neki. Augusztus 31.en vagy szeptember elsejen fogunk talalkozni. Ilyenkor ket kulon esemeny lehetseges. Ha 31.en talalkozunk, akkor az egyik baratnommel es baratommal megyunk egy barba es ott leszunk egy darabig, de nem kettesben. Ha pedig szeptember elsejen talalkozunk, akkor valoszinuleg kettesben megyunk el setalni valamerre.

Szoval az a gond, hogy nem tudom, ebben a ket lehetosegben mirol tudnek vele beszelni. Mindig talalunk kozos temat a neten, de en nem vagyok ez a facebookon ismerkedos parti, mert igy is alig megy a kommunikacio a fiukkal az eletben, es nem szeretem, ha azonnal azt az enemet ismerik meg, mert altalaban a talalkozasoknal leblokkolok es feszult vagyok. Gorcsolok es nem tudom, hogy mit csinaljak. Pedig alapbol ilyen viccelodos, csipkelodos es flortolos tipus vagyok. Ezt az enemet ismerte meg. Ha lesz merszem, akkor szeretnem majd azzal a mondattal kezdeni, amikor talalkozunk, hogy "Ugye nam akarunk mindent elorol kezdeni?" es talan akkor konyebb lesz. De nem tudom.

Azt sem tudom, hogy hova akartam ezzel kijukadni, de te mit szoltok es mit ajanlotok? Elso kapcsolatom lenne, ha osszejon es persze nagyon izgulok. 16/l

2015. aug. 18. 01:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Lazulj el. Erre nincs jó tanács, válasz. Add önmagad és menni fog. Egyébként is a srácnak kell kezdeményeznie, szóval ő lehet, hogy gyorsan átfuttatja az agyában, hogy mit szeretsz és miről tudtok majd beszélni. Sok sikert! :)
2015. aug. 18. 02:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt!:) Remelem menni fog:)
2015. aug. 18. 02:43
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

#1 vagyok

Egyébként nincs gond veled. Azt látom, hogy csak el akartad mondani valakinek, hogy mi a helyzet. Ha esetleg nincs olyan barátnőd, akivel annyira szoros kapcsolatban vagy, hogy elmondhasd neki, akkor érdemes valakivel ilyen kapcsolatot kialakítani. Sokat tud segíteni. :)

2015. aug. 18. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lazits, nrm Kell elolrol kezdenetek mindent mikor talalkoztok :) En a parom a neten ismertem meg 4honappal kesobb talalkoztunk es 3000kmert utazott hogy megismerjen engem. A gyomrom liftezett a szivem majdnem kiugrott a helyerol De Minden jol ment mert odajott megolelgetett aztan azt sugta a fulembe,hogy "ugye megmondtam,hogy en szorongatlak meg elobb" :D Ez 3 eve es 4 honapja tortent, azota felevente talalkozunk De egy eV mulva osszekoltozunk :) azert irtam ezt Le hatha megnyugtat meg felvillanyoz.

Nem Kell aggodnod, o ugyanaz a srac lesz akivel beszelgettel es te is ugyanaz a lany aki megtetszett neki :) Par perc alatt feloldodtok es megy majd Minden mint a karikacsapas.

18/L

2015. aug. 18. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Én sem engednélek sehova, ha egy buliban idegen emberek szájában mászkálnál :) Ha még nem volt kapcsolatod, nem is értem, hogy lehet ezzel indítani.....

Bárba semmiképp nem mennék randizni...válaszd az elsejét.

2015. aug. 18. 14:25
 6/8 A kérdező kommentje:

#3 Van baratnom, akivel ezt megbeszelhetnem, de vele sem tudok talalkozni es interneten nem ugyan az:/

#4 Nagyon orulok nektek, ez olyan aranyos:)

#5 Ennek elozmenyei vannak, hogy en miert "maszkaltam" aznap egy fiu szajaban. Igaz, hogy nem volt kapcsolatom, de nekem nem o az elso fiu az eletemben. bonyolult:)

2015. aug. 19. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy kulonben is a fiunak kell kezdemenyeznie? Ez egy akkor bekepzelt noi duma! Persze minden feladatot es felosseget a ferfiak nyakaba varrtok, aztan meg csodalkoztok, hogy nem ugy tortennek a dolgok, ahogy a kis mesevilagotokban elkepzeltetek. Oda vezet az egesz, hogy vegul csak az onelegult, ontelt, tulzott onbizalommal rendelkezo pocsoknek akadtok fenn a horgan, es utana meg sirtok, hogy minden ferfi szemet.

Kerdezo! Nincs veled semmi gond! Teljesen jo amire gondoltal! Ne felj, gondolj bele, hogy fiu is hasonloan izgul, lefagy eles helyzetben.

2015. aug. 19. 19:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso:) En nem hiszem azt, hogy csak a fiu kezdemenyezhet. Kacerkodni szeretek :DD
2015. aug. 19. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!