Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, nektek milyen testalkatú pasik jönnek be leginkább? És milyen korosztályból válogattok magatoknak?
Nektek kifejezetten tetszik a ti korosztályotok vagy inkább az idősebbek között nézelődtök ? Sok fiatalab lánytól hallottam, hogy nem nagyon jön be nekik ez a jelenlegi "yolo" "swag" stílus, ti, hogy vagytok vele ? :)
Ha idősebbek akkor mennyi a korhatár ?
Testalkatilag pedig egyértelműen a vékony/izmos/"mackós" variációk közüli véleményetekre lennék kíváncsi :D
Nekem a vékony, kissé izmosak jönnek be. A mackósak nem igazán (lehet azért mert én is ilyen vékony típus vagyok)
A swag, yolo "stílus" borzasztóan taszít...
Korban pedig 5 vagy max. 6 évvel idősebbek (ezt úgy értem, hogy olyannal járnék esetleg, de attól még persze bejöhetnek még idősebbek is :D )
16L
Közepes, de ha csak ezek közül választhatok akkor a macisabb.
Taszítanak a "swag" srácok.
És hát 14-től 16-ig. Volt már "dolgom " 20 körüliekkel is, de az úgy már vészes. Neki(k) már több fér bele egy kapcsolatba, mint nekem.
14/L
Mindenképp legyen jó magas és az sem árt ha látszik rajta, hogy jár edzeni, de ne legyen túl kigyúrva sem az már nem szép. Max. 3 évvel legyen fiatalabb.
16/L
én olyan 14-1 max 17 mert azok a srácok sokkal érettebbek mint a korosztályom :/ És kb. olyan Pete Wentz féle
Ilyen:
Igazából aki nagyon tetszett,szerelmes vagyok belé, mindig 1-2 évvel idősebb volt (van).
Viszont,sokkal több a 23-25 éves pasik is jól néznek k
Bocsi 16. voltam.
Szóval a 20-25 évesek is jól néznek ki, de ők ettől függetlenül nem tetszenek.
Egyértelműen izmos!
Utolsó vagyok
A slagokkal kapcsolatban, az öltözködésbe nem szólok bele, de ha létezik normális pawa, akkor nem ez fog kettőnk közé állni
Nekem a külső teljesen mindegy (az eddigi barátaimra a barátnőim mindig mondták, hogy nekik nem igazán jön be külsőleg :D)
De ha valaki túl izmos, vagy túl sokat ad a külsejére, az sokban meghatározó, azt nem minden esetben szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!