Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon gáz, hogyha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz, hogyha egy olyan csajra hajtok, akinek van barátja?

Figyelt kérdés
Mit csináljak, ha egyszer nagyon, nagyon kedvelem és nem tudok szabadulni a gondolatától. Ha csak rám ír már is elolvadok és már mások is mondták, hogy (önkentelenül is) állandóan csak róla beszélek, pedig én ezt észre sem vettem, de úgy látszik eléggé szembeötlő.

2015. aug. 15. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem gáz csak kecire aljas a barátja szemszögéből
2015. aug. 15. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
A gáz helyett én inkább a szánalmas szót használnám.
2015. aug. 15. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha szereti a barátját, akkor gáz, mert nem fogja csak úgy otthagyni.

Annyi nő van a földön, csak találsz másikat.

A kérdésedből kiderül, hogy a dolog egyoldalú, ezért ne erőlködj, mert neked lesz egy rosszabb és rosszabb(tapasztalat).

Mennyire ismered? Mondj pár dolgot róla.

Szerintem csak "kémia" miatt vonzódsz hozzá ennyire.

Megjártam én is hidd el. A nő akibe beleszerettem, nos hát... Azt mondta hogy szeret engem, de szereti a barátját is, sőt meg is csókolt és sírva otthagyott. Utána nem bírta a bűntudatot, szóval elmondta a barátjának azt, hogy szeret engem és megcsókolt. Járhatsz így is, meg egy törött metszőfog.

2015. aug. 15. 18:37
 4/7 anonim válasza:
Ha nem a karod, hogy megverjen, inkább hagyd...
2015. aug. 15. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, gáz! Hagyd őket békén. Várd meg míg szétmennek.
2015. aug. 15. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,gáz. Két okból: 1. A lány szereti a hapsit aki kiérdemelte hogy szeresse 2. Nem tudsz meghódítani egy szingli lányt.
2015. aug. 15. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez gáz. Hagyd őket. Neked milyen lenne ha a te barátnődre hajtana valaki? Legyél férfi várd ki míg szétmennek, ha meg nem,hát nem.

Ha meg miattad szakít vele és összejön veled mi rá a garancia hogy veled nem fogja ezt megcsinálni mással?

2015. aug. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!