Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megunhatott, vagy miért nem ír?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megunhatott, vagy miért nem ír?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már találkoztam párszor,de ő elég csendes és én is. Szeretek vele beszélgetni de nem mindig könnyű mert egyikünk se bőszavú...legutóbb puszival köszöntünk el egymástól :) viszont úgy érzem mintha lerázna, tegnap is alig írt, ma meg nem is beszéltünk. Túlreagálom? Nem volt sok kapcsolatom, nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a dolgokkal.. Köszönöm a válaszokat előre is.

16/L

2015. aug. 14. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudja hova tenni ezt az egészet. Beszélj vele erről 15/F
2015. aug. 14. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is azt gondold végig, hogy te is szoktál-e kezdeményezni írásban.Ha igen, lehet, hogy arra vár.De egy-két nap szünetet igazán adhatsz neki, lehet, hogy szüksége van arra, hogy átgondolja a dolgokat :)

Ha ezután sem jelentkezik írj rá te, és próbáld meg tisztázni a helyzetet, vagy azt hogy mit gondol!

Sok szerencsét, drukkolok nektek :)

2015. aug. 14. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. aug. 14. 20:47
 4/4 anonim válasza:
Megunt.
2015. aug. 15. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!