Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem tudok csajt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok csajt összeszedni hiába van rengeteg pénzem?

Figyelt kérdés

2015. aug. 12. 12:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
hat apam nem havi 200 at keres az is biztos..
2015. aug. 12. 12:45
 12/21 anonim ***** válasza:
#11: igen de apád nem 22 éves gondolom :D én is tudnék többet és fogok is :) de egyenlőre ez is bőven sok :D
2015. aug. 12. 12:46
 13/21 anonim ***** válasza:
#10 Na jó. Teljesen igazad van, sajnálom, hogy kötekedtem. :D
2015. aug. 12. 12:47
 14/21 anonim ***** válasza:

És már megint, miért kell folyton aval dicsekedni hogy apádnak mennyi pénze van és mennyit ad neked? Miből gondolod hogy értékesebb leszel attól? Majd ha te keresed meg azt a pénzt az más dolog...nem is értem miért irtad ki ide a kérdésed ha ugyse fogadsz meg semmi tanácsot, amig magadon nem változtatsz addig nem fogsz kapni csajokat se...

Minden elismerésem neked "kiadsam333", fiatal is vagy és meg is dolgozol a pénzedér, és nem is vagy felvágos, a kedves kérdező tanulhatna tőled, csak igy tovább :)

2015. aug. 12. 13:07
 15/21 anonim ***** válasza:

#14: a kérdés valószínűleg szándékosan provokatív kérdés, hogy a "csajok anyagiasságára rámutassunk" :) csak most itt nem indult el ez a szál, de voltak hasonlóak, sőt az egyiknél 30+ után jött egy válasz, hogy egy csaj írta, hogy ha fizeti a srác a randit akkor elmegy vele :D na utána jött a sav rendesen, hogy mekkora pénzéhes r1b4nc meg tudom én :D kb rögtön törölték is a kérdést amint indult a fröcsögés :D

Am meg honnan veszed, hogy "megdolgozok a pénzemért"? :D

Gondolj bele most 13:20 van...szóval ha 8-16:30-ig dolgozok akkor most is "munkaidő" van :D és lám GYK-n válaszolgatok :P nekem szerencsére olyan munkám van, hogy mellette még akár GYK-ra is jut idő :) "néha" :D

am köszönöm szépen :) haladok is tovább az utamon :)

mondjuk 22 évesen kva sok nekem ez a 200+, még a minimálbér + prémium mellett is 1.5 év alatt majdnem 1 milkát spóroltam meg...csak hát nem állok a saját fejlődésem útjába :) ha most ennyi akkor most ennyi a fizum :) nem vagyok pénz orientált, sokakat ez zavar is a környezetemben, hogy nem élek a lehetőséggel, hogy akár 5x ennyit keressek havonta :D a célom egyenlőre a fejlődés :)

Lehet kellene indítanom egy nagy vállalkozást miután letudtam pár terhet a vállamról...munkanélkülieket képeznék szerződéssel akik dolgoznának utána a cégnek. És így teremtenék munkaerőt és bevételt is az embereknek :D mekkora üzlet, csak én nem úgy csinálnám mint sokan, hogy miről van papírja az embernek hanem mi az ami érdekli, mi az amit szeretne csinálni :) kicsiben ez működik, a lelkes emberekkel egy egész jó utat tapostam ki több irányban is :) csak mivel nem vagyok pénz orientált így kizárólag szórakoztatás céljából non profit vállalkozás indult eddig :)

Vagy csak a lelkes embereket el kellene helyezni a megfelelő pozíciókban...

Pl egyik volt osztálytársam 2 éve robot munkát végez, gyártó soron éhbérért csavaroz SZÖRNYŰ körülmények között (elég durva tényleg), érdekli a rendszergazda munka, végzettsége is van, szereti csinálni, lelkes, fiatal, tanulékony, de nincs 5 éve szakmai tapasztalata...

most bejuttatom egy helyre ahol végre a szakmájában dolgozhat...

a lelkes embereket jó helyre juttatva szerintem haladna az ország előre...és talán a "magyar mentalitás"-ról nem a lehúzás jutna eszébe mindenkinek...

2015. aug. 12. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös, elmondod, hogy mi a munkád?

Ahogy elnézem szereted is, nem csak a pénzért csinálod.

A kérdezönek meg annyit, hogy a tiniknek mindegy, hogy 200k-t vagy 200 milliót keresnek a szüleid, csak legyél magabiztos, stílusos, menö, nekem is van "pénzes" osztálytársam, aki nem járt divatos ruhákban, igénytelen volt(hosszú haja van, de sosem fésüli, rendetlen stb.) ezek mellet pofátlan is, mégsem igazán tartozik a menök közé, és egy lánynak sem jön be.

2015. aug. 12. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:

#16: webfejlesztő vagyok

3 végzettségem van: grafikus, webfejlesztő és rendszergazda

+ a volt melóhely küldött pár továbbképzésre így van még pár kisebb értékű papírom, de ezek mellett még otthon rengeteg dolgot tanultam amiről nincs papírom.

Pl most hobbi szinten játékfejlesztést tanulok, és akitől vettem nem rég egy laptopot már meg is talált egy munkával ilyen téren :) ha befut nem kell ecsetelnem, hogy milliós üzlet :) a legjobb ha lelkes emberek csinálják, mert kisebb a bukás lehetősége :)

Szeretek programozni, 14 évesen lelkileg magam alatt voltam, 7 év depresszió követte akkor kezdődött minden...ezzel tereltem el a figyelmem :) elég sok dologgal foglalkoztam, suliban pl érettségi előtt elektroműszerészetet tanultam abból nem sok maradt meg, otthon meg programozást hajnalig...érettségi előtt 2 felnőttképzésen raktam le az első 2 szakmám (párhuzamosan) aztán érettségi után ingyenes OKJ, a 2 képzésesből is lehetne OKJ, de nem akarok :)

Pénzről annyit, hogy én nem vagyok pénz orientált...körülöttem sokan lehülyéznek, hogy nem csinálok mindenből pénzt...minek? nem akarok úszkálni benne mint Dagobert bácsi :D

Am meg a másik részhez amit a kérdezőnek szegeztél...

Én tök átlagos kinézetű vagyok, középsuliban heti 2000 volt a zsebpénzem, de a suli egyik legjobb csaját mégis meghódítottam :) nagyon kedves rendes lány volt (még szűz) nem egy party r1b4nc...figyelemre, kedvességre vágyott...és én csesztem el, mert féltem egy kapcsolattól, nem álltam rá készen és azért nem lett belőle semmi, pedig egyértelmű jeleket küldött, hogy felőle oké lenne a dolog :) nem voltam annyira magabiztos, sőt nagyon is féltem az első beszélgetéstől, de minden úgy akarta, hogy beszéljek vele :)

Barátnőm itteni válaszaim alapján írt rám, mert szimpatikusnak talált...nem soká 1 éve lesz :) sokan itt panaszkodnak, hogy a pasijuk veri őket, megcsalja őket, megbocsájtanak neki......

szóval sok féle pasinak vannak elég normális barátnői...talán a magas vékony is azért nem ír már, mert dúl a szerelem :)

2015. aug. 12. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Onnan gondóltam hogy megdolgozól mert bármilyen is a munka az mind munka marad, persze ha szereted akkor számodra nem munka. Amugy a játékfejlesztés + programozás se a legkönyebb munka még akkor se ha sokan azt gondolják, férjem és legjobb barátja is nemrég kezdtek neki, és bár elég sok szabadidejük van attól még dolgoznak :) És a legjobb munka az a munka amit csinálsz mert szereted, ugy boldogan élhetsz :)Szoval megint csak azt tudom mondani, csak igy tovább :) És nem muszály pénz orientált legyél :) az élmények fontosabbak az életben mint a tárgyak amiket pénzel megvehetsz
2015. aug. 12. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
#16, mi a baj aval ha valaki hosszúhajú? XD
2015. aug. 12. 14:50
 20/21 anonim ***** válasza:

#18: mindenkinek azt kellene csinálni amit szeret aki meg nem találta meg azt támogatni, hogy megtalálja...sajnos az iskolák (legalábbis amikor még iskolába jártam így volt) nem nagyon segítenek rájönni miben vagy jó, csak 30 fős csoportokba raknak és mindenkit ugyanarra köteleznek...

akik feltűnően jobbak valamiben őket persze ösztönzik, de nem nagyon segítenek azoknak akik nem tudják mit akarnak...én 14 éves koromig azt hittem a műszerészet érdekel, kicsit érdekelt is, de nem annyira mint a programozás...én mostanság azzal foglalkozom, hogy a lelkes embereket összeszedem és feladatot adok nekik olyan körben amik érdeklik őket és ösztönzöm őket a tanulásra és a fejlődésre és feladatot adok nekik, van, hogy olyat amiben kiélhetik a kreativitásukat, de sajnos van akiknek meg kell mondani pontosan mit szeretnék, mert nincs kreativitása...

Sok sikert a férjednek és neked is :)

2015. aug. 12. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!