Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy sima CD-R...

Hogyan lehet egy sima CD-R lemezre megírni rengeteg számot?

Figyelt kérdés

Én régen írtam ki CD-RW-re 175 számot,igaz az autóban lévő lejátszó nem játssza le,de LG hifi és sz.gép felismeri.

Persze,már elfelejtettem hogyan kell../Érdekes..most meg akartam nézni..de a laptopom kidobta..a hifi pedig felismeri..ki érti ezt?

#sok zeneszám
2015. aug. 10. 13:35
 1/3 Hecvid ***** válasza:

Letöltöd a BurnAware-t, elindítod, kiválasztod azt az opciót ami neked kell és követed az utasításokat. Kész.

Hozzá tenném, hogy ha kifejezettel audió lemezként írod, akkor úgy tudom, hogy jóval kevesebb szám fog ráférni, de kb minden lejátsza, míg ha csak adatként írod rá, akkor jóval több szám ráfér, de nem feltétlen fogja minden lejátszani. (A minőségról nem tudok, hogy lenne e külünbség)

2015. aug. 10. 13:42
 2/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
Adatlemeznek kell megírni az mp3-akat, nem audiónak.
2015. aug. 10. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha audio cd-t készítesz akkor kb. egy album azaz 10-12 szám fér rá.

Ha .mp3 formátumba írod meg a CD-t adat CD ként akkor a lemez méretét osszd el 4 el és annyi zene/szám fér rá kb.

Ha adat cdként írod meg, akkor a számítógép, elvileg a hifi olvasno fogja az autóban lévő lejátszód csak akkor ha támogatja az .mp3-at.

Ha audio cdként írod ki akkor minden lejátsz, az autóban lévő is le fogja játszani. Audio CD-t 8x-osan írd, ha .mp3-at írsz akkor az mehet 16x-osan is de ha ráérsz akkor legyen inkább 8x-osan az is. Írásra jó a Cd burner.

[link]

2015. aug. 10. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!