Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb 17-20 közötti lányoknak bejönnek a 25-30 közötti pasik?
30-ig már nem megyek el,az már egy kicsit vészes lenne.Még a 28 belefér,mert az 10 év.
Nekem most 9 év van a párom,és köztem.Többségében nálam idősebbekkel kezdtem,de volt tőlem fiatalabb,és egykorú is.Nem a koron múlik,hogy kivel találod meg az összhangot.Ez azon múlik,hogy megfogjon,hogy működjön benned a kémia,hogy minden meglegyen ami kell.
A lányok hamarabb érnek? Elég csak kimennem az utcára és ja... NEM! Tisztelet annak a pár kivételnek.
Egy 30 év körüli férfi pedig lehet akármennyire is lúzer meg szerencsétlen(ezt most ne értsd félre kérdező), akkor is több tapasztalata van egy mai 17-20 éves lánynál. Persze működhet, de nagyon ritka. Az ilyen kapcsolatoknál vagy az szokott lenni, hogy a lány rájön, hogy túl fiatal még ahhoz a férfihez, vagy a férfi unja meg. Tényleg nagyon ritka, ha egy ilyen kapcsolat működik. 100 kapcsolatból 1 talán.
Szóval hiába van az a mondás, hogy a kor nem számít, de igen, rengeteget számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!