Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb 17-20 közötti lányoknak bejönnek a 25-30 közötti pasik?
Mintha a kor bármit is számítana :) Ez csak egy szám, olyan mint az hogy mi a csillagjegyed... :)
Nem gondolom hogy számít bármit is, hisz minden 25 éves nem lehet ugyan olyan.
17 vagyok barátom 27 :D
sokkal jobban megvagyok vele mint egy korombelivel. és sokkal jobb az hogy ő már tapasztaltabb minden téren.
Ja, de miért kell lepontozni, ha a kérdésre válaszoltam?
Egyszerűen nem jön be az öregség, ennyi, sajnálom, elásom majd magam valahova, okés?
Istenem...
19 átlagos tény hogy ebben a lányok (többségben) érettebbek mint a fiúk. Vannak kivételek, de egyszerűen így van.
Szerintem kicsit bonyolult lenne, meg néhány téren akár illegális is, de nem kivitelezhetetlen egy kapcsolat. Annyi, hogy két külön világban élnek.. A férfi adóbevallást ír, és taláán (!!) már családra is kész lenne, míg a lány még le se érettségizett.. Működhet, de elég sok kompromisszumra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!