Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzi? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem rég értünk haza egy ku rva uncsi lagziból. A koszorús párok nem jött el mert finnyás mivel kint a homolba és sátorban volt megtartva. Odaérünk de már unalmas.... Látom a 15-16 éves fíúknak mind van párja. Az egyik srác kövér,szemüveges,magas gyereknek volt egy iszonyatosan gyönyörű párja,de a csajon látszott hogy nem érzi jól vele magát ezért néha néha elment. Én színde csak őt bámultam csak azt nem vettem észre egy idejig h ő is néz. Amikor egymásra néztünk mind ketten mosolyogtunk. Odamenni nem akartam mert nem akartam balhéta párjával. Olyan idő meg nem volt h egyedül lett volna percekig. Szerintetek tetszettem neki?:d 15/f2015. aug. 9. 02:34
1/4 anonim válasza:
What!?!? Már 1x írtam választ nem küldte el? Soory
Szóval mostani világba? .... tudja lehet hogy jót nevetett magába hogy miért ,,szemezel'' de lehet hogy meg összejött volna veled és inkább vállalna fel téged
Szóval vagy: ,,Fú de megszivatnám az érzéseit ,,haha''' ''
Vagy: '' Fúúú de összejönnék vele,,
Franc tudja nem látunk a fejébe :S Kár hogy nem mentél oda hozzá
2/4 anonim válasza:
Szerintem akkor nem is járnak az is lehet hogy az unokatesója :))😃
3/4 A kérdező kommentje:
Falun attól hogy még koszorúspárod még nem tuti h a pasid:/
2015. aug. 9. 12:41
4/4 anonim válasza:
"Odamenni nem akartam mert nem akartam balhéta párjával."
Aha. Vagy inkább még nem találtad meg a tökeidet. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!