Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El sem kezdődött, máris vége?
Kialakulóban van(vagyis inkább volt) valami egy fiúval. Találkoztunk párszor, jól éreztem magam vele, de mivel még nem volt komoly kapcsolatom nem is tudtam hogyan kezelni a dolgot. Az elején még semmit sem éreztem iránta, az első találkozóra is csak kíváncsiságból mondtam igen-t.
Nem akartam, de mégis nagyon megkedveltem. A barátja szerint már régóta szeretne egy komoly kapcsolatot, jól érezte magát velem és lassacskán én is nagyon megkedveltem őt.
Pár napja elég furán viselkedett, nem írt annyit és úgy, ahogy szokott. Végül elmondta, hogy másfél hét múlva külföldre megy dolgozni, 2-4 hónapra. Korábban is említette már, de nagyon ledöbbentett a hír.
Természetesen sok sikert kívántam neki, de nem igazán tudtam mit mondhatnék még.
Ezért viselkedett velem ilyen távolságtartóan a végén? Azóta alig beszélünk.
Találkozzak vele mielőtt elmegy vagy csak rosszabb lenne?
Köszönöm a segítséget!
18L
4 hónap nem a világ! Ha úgy döntötök belevágtok, ki fogjátok bírni!:)
Sok sikert hozzá! Találkozzatok!!
Gyaníthatóan igen, ezért viselkedett veled távolságtartóan. Ha korábban is említette akkor még túl nagy önzésről sem lehet szó. Én úgy gondolom, hogy mivel ő megy el, lép ki a dologból így ezt neki kéne veled tisztáznia.
Neki kéne akkor tiszta vizet önteni a pohárba, hogy most akkor mi legyen, mibe maradjatok.
Jól tetted, hogy sok sikert kívántál neki és nem több. A többi az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!