Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jaj már nagyon elegem van,...

Jaj már nagyon elegem van, ennek sose lesz vége? Én így nem tudok élni már,4 éve kezdődött minden és azóta végig kíséri az életem de meddig?

Figyelt kérdés
első 3 év anorexia, utána falásrohamok, most megint falásroham , utána koplalás, és tudjátok mi a szörnyű, 4 éve nem voltam boldog, belenézek a tükörbe és szembe köpöm magam, ez így nem élet, mi van ilyenkor?
2014. máj. 4. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Pszichológus?
2014. máj. 4. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem nem, én szerezném megoldani önerőből, muszáj lesz, mert ez így már nem élet számomra.
2014. máj. 4. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha önerőből menne, már rég megoldottad volna.
2014. máj. 4. 21:48
 4/8 Mi közöd Tőle ***** válasza:
A világ megérett a pusztulásra.
2014. máj. 4. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
És mit gondolsz, egy pszichológus megoldja helyetted? Nem, akkor is neked kell megoldani, max rávezet, irányt ad, hogy hogyan. És úgy tűnik, hogy szükséged van erre az irányra, mert egyedül nem találod.
2014. máj. 6. 14:17
 6/8 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeség amit írok (nem vagyok szakértő) de szerintem vegyél egy kutyát elfogad úgy ahogy vagy és örömöt okoz ha falás rohamod van próbálj egészséges kaját falni olyankor és ha belenézel a tükörbe azt nézd magadba ami tetszik, szép amelyik rész nem tetszik (kicsit ducibb pont vagy vékonyabb) gondolj arra hogy majd dolgozol rajta és menj el a kutyával sétálni (közben az lesz benned hogy az a pont égeti a zsírt vagy formálja azt a részt és örömöd is lesz mert nagyon jól elszórakoztok) és ha a tükörbe nézel ne köpd le hanem mosolyog mert a külső az csak egy dolog a belső számít hogy milyen ember vagy lehet valaki tökéletes alakú, gyönyörű arcú ha amúgy egy boszorka akivel senki nem állna szóba
2014. máj. 6. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Állatot nem veszünk csak úgy, mivel élőlény, megfelelően kell gondoskodni róla, felkészülten, egyébként állatkínzás! Ha valaki nincs kibékülve magával, pszichikailag instabil, akkor azt az állat is megérzi, nem jól szocializálódik, problémássá válik.

Egy kutya 10-20, de egyes fajtáknál akár 25éves felelősséget is jelent.

2014. máj. 6. 17:17
 8/8 anonim válasza:
de egy állat nagyon sokat segít a lelki problémákon
2014. máj. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!