Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vegyem elutasításnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyem elutasításnak?

Figyelt kérdés

Tegnap egy városi rendezvényen, odamentem egy lányhoz, akivel köszönő viszonyba kerültem az utóbbi hetekben, ott volt a barátnője is, beszélgettünk, utána elkezdődött az elő "muzsika" ( :D ) és mondta, hogy menjek velük táncolni, hát mentem, de nem vagyok egy táncparketta király, ott picit kérdezgettem, de csak válaszolt(utána nagy körbe mentünk, és nem beszéltünk szinte, nagyon táncolt a barátnőjével, meg hangos volt), mondtam bókot is, teljesen elmosolyodva mondta, hogy aranyos vagy.. Tánc közben még mindhárman egymás kezét fogtuk, 3-4 számmal később leléptek, de elkértem a számát, és céloztam, hogy elvinném majd valahova, megadta, ma kétszer hívtam, reggel 11kor, és most úgy két óra tájékán, egyszer sem vette fel, de a hívás után 10 perccel később feljön chatre..

Először szólítottam így le egy lányt, szerintem pozitív benyomást hagyhattam.

Egy évvel fiatalabb nálam.. ( én 17 vagyok)

2015. aug. 3. 15:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja meg sokszor a hajába túrt, igazgatta..
2015. aug. 3. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Lány függő lehet hogy csak húzta az agyad kitudja, milyen típus ránézésre?!? Aztán meg passz de ilyen gyakran ne hívogasd szerintem
2015. aug. 3. 15:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak kétszer hívtam, többször nem fogom, tervezek írni neki neten, de a hívásokról nem szólok. Hát eléggé jól néz ki, de nincs barátja, vidám, szeret bulizni, meg sok barátnője van.
2015. aug. 3. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem mindig mindenki szereti, ha ismeretlen ember hívogatja. Mert ugye ő nem ismeri a számod. Egy SMS vagy netes beszélgetés célravezetőbb lehet.
2015. aug. 3. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
4 es kivette a szavaimat szóval ++
2015. aug. 3. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Írj neki estefelé chaten. Egyébként ravasz dolog az fb, engem néha akkor is bejelez online-nak, ha nem vagyok fent. Na meg az a "bejelentkezve maradok" gomb is kikészít, mert ha valaki kilép, online-nak látszik, és ha ráírok egyből bedobja, hogy egy perce volt aktív.

Amúgy ja, bejöhetsz neki. Sok sikert.

2015. aug. 3. 15:49
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát a remény hal meg utoljára! :)

Este írok neki..

Még egy kérdés : Neten fixáljak egyből egy találkozót?

Vagy próbáljak beszélgetni is vele picit? Mert nem szeretek chatelni, sok időm elmegy vele..

2015. aug. 3. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A lényegre kell térni. Szia, hogy vagy, utána már jöhet...

Jól éreztem magam veled akkor, szeretnélek jobban megismerni mit szólnál egy randihoz.

Nem kell nagyon elbonyolítani.

2015. aug. 3. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Előbb beszélgetés, utána randira hívás.
2015. aug. 3. 16:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Írtam neki neten is, nem válaszolt, pedig fent volt utána, hagyom a francba , legalább tapasztalatnak jó volt leszólítani.

:D

2015. aug. 3. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!