Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyem elutasításnak?
Tegnap egy városi rendezvényen, odamentem egy lányhoz, akivel köszönő viszonyba kerültem az utóbbi hetekben, ott volt a barátnője is, beszélgettünk, utána elkezdődött az elő "muzsika" ( :D ) és mondta, hogy menjek velük táncolni, hát mentem, de nem vagyok egy táncparketta király, ott picit kérdezgettem, de csak válaszolt(utána nagy körbe mentünk, és nem beszéltünk szinte, nagyon táncolt a barátnőjével, meg hangos volt), mondtam bókot is, teljesen elmosolyodva mondta, hogy aranyos vagy.. Tánc közben még mindhárman egymás kezét fogtuk, 3-4 számmal később leléptek, de elkértem a számát, és céloztam, hogy elvinném majd valahova, megadta, ma kétszer hívtam, reggel 11kor, és most úgy két óra tájékán, egyszer sem vette fel, de a hívás után 10 perccel később feljön chatre..
Először szólítottam így le egy lányt, szerintem pozitív benyomást hagyhattam.
Egy évvel fiatalabb nálam.. ( én 17 vagyok)
Írj neki estefelé chaten. Egyébként ravasz dolog az fb, engem néha akkor is bejelez online-nak, ha nem vagyok fent. Na meg az a "bejelentkezve maradok" gomb is kikészít, mert ha valaki kilép, online-nak látszik, és ha ráírok egyből bedobja, hogy egy perce volt aktív.
Amúgy ja, bejöhetsz neki. Sok sikert.
Köszönöm a válaszokat!
Hát a remény hal meg utoljára! :)
Este írok neki..
Még egy kérdés : Neten fixáljak egyből egy találkozót?
Vagy próbáljak beszélgetni is vele picit? Mert nem szeretek chatelni, sok időm elmegy vele..
A lényegre kell térni. Szia, hogy vagy, utána már jöhet...
Jól éreztem magam veled akkor, szeretnélek jobban megismerni mit szólnál egy randihoz.
Nem kell nagyon elbonyolítani.
Írtam neki neten is, nem válaszolt, pedig fent volt utána, hagyom a francba , legalább tapasztalatnak jó volt leszólítani.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!