Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néger fiúkat hol lehet találni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 00:24
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
A menekülttáborban. Meg Afrikában, ha mëg maradtak ott…
4/12 anonim válasza:
Igen kettes látom te is észlelted :D
5/12 anonim válasza:
London, Párizs, Stockholm, Brüsszel, lényegében bármelyik nyugati nagyvárosban.
Pesten is kóricálnak itt-ott, Francia Intézet, afrikai országok nagykövetségeinek környéke, de dolgozik pár csoki a Hop On Hop Off turista buszokon, meg az old timer taxi sofőrök közt is láttam párat.
De szerintem jobban jársz ha szerzel egy méretes vibrátort, kevesebb baj van vele meg biztonságosabb is.
6/12 anonim válasza:
én néger vagyok de nem az a fajta...
7/12 anonim válasza:
Anyukám szerint Afrika tele van négerekkel
8/12 anonim válasza:
Nekem is kene egy de csak kulso miatt
9/12 anonim válasza:
nagy farokra vagy kiéhezve?:D Hajrá!
10/12 anonim válasza:
Nagy farokra vagy kiéhezve?:D Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!