Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális fiúkat találni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 11:33
5/16 anonim válasza:
Normalisat mindnhol.
Kigyúrt,jóképű,barna bőrű,divatos amilyet valójában keresel? Kevés helyen..
6/16 anonim válasza:
tudod a fiúknak a normális lány: "néma lány az árvaházból" :D a lányoknál nem tudom mi a "normális" :D
viccet félretéve, akárhol csak nyitott szemmel kell járni :)
7/16 anonim válasza:
nemdohanyzom, nem iszom, dolgozok, Tanulok mégsincs nőm normálisnnak tartom magam.
8/16 Gorgo 20 válasza:
addig amíg ilyen zabigyerekekkel baxatjátok magatokat
ne is álmodjatok rólunk,visszatértünk szülöbolygonkra amíg ilyen tré a helyzet...
9/16 A kérdező kommentje:
nem kigyúrt, barna bőrű, divatos jóképű fiút keresek. hanem olyat, akivel lehet beszélgetni, viccelődni, sok fajta programot szervezni és nem bunkó, lenéző..
2014. júl. 5. 11:43
10/16 anonim válasza:
Most lefogtok pontozni de én az egyik legnormálisab fiút itt gyakorin találtam. Pár napja beszélünk és hihetetlen mennyire okos mint a többi páva fiú stb. Könyvmoly,kitünő tanuló, normális, normális kinézete van , nyelvet tanul , ( japán fan ami jó jel nekem:3) most nem dicsekedni jöttem csak hogy itt is lehet találni:) meg hát ot a suli de itt kevés normális van max társkereső oldalak, barátok alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!