Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megcsókolni egy fiut? És milyen körülmények között?
Én is ugyan így voltam annak idején :)..nem tudtam,hogy kezdeményezzek...de végülis megtettem és nem szólt hozzá semmit csak elmosolyodott aztán már ő is mert puszit,csókot adni.
De nem tudom te hogy vagy vele.. :) Várd meg az ideális pillanatot..és ha úgy érzed hogy eljött az idő akkor megpróbálod.Tudni fogod,hogy mikor akarja ő is.. nézz mélyen a szemébe:) és látod majd. Vagy megvárod még ő lép :) nem muszáj elhamarkodni,mondjuk lehet arra vár éppen mikor csókolod meg..
Ne korhoz kössük már az embereket kérem szépen...!
Vannak olyan érett 12 évesek mint azt te nem is hinnéd!
Lehet,hogy te abban a korszakban éltél,hogy 12 évesen azt se tudtad,hogy mi az a csókolózás... de könyörgöm 2015 van..bármi megtörténhet. Csókolózásban semmi olyan nincs szerintem. Ha már azt kérdezné,hogy kell szexelni akkor már érteném miért is akadsz ki. De nem a te életed.. azt csinál vele amit akar. És PONT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!