Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hogyan találhatnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan találhatnék magamnak pasit, ilyen körülmények között? 15/L

Figyelt kérdés
Idén lettem magántanuló, most megyek 10-be. Sajnos így nincs túl sok esélyem ismerkedni, bulizni se szoktam eljárni szóval ez is kilőve. Igazàból egy kicsit fèlénk vagyok , eddig csak egy barátom volt és ezért sem tudtam még újat találni.

2015. jún. 21. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Mivel még nagyon fiatal vagy, nem vagy lekésve semmiről. Főiskola, egyetem is sok szépet hoz majd, gondolom oda majd be fogsz járni. Munkahely is sok lehetőséget tartogat, szóval ne aggódj.
2015. jún. 21. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:

netes ismerkedés?

hobbi, tanfolyam

strand, buli

ismerősökön keresztül

a hogyan részt pedig nem tudom. én is félénk vagyok. nem merem megszólítani az idegeneket :)

olvasd el "Ann Demarais, Valerie White - Első benyomás" c könyvet

enkóron fentvan :D hátha segít jó benyomást tenni :'D

amúgy miért a kérdés? mire lenne szükséged? ilyen tanácsra-segítségre, mint amit írtam? :)

2015. jún. 21. 18:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , különösen a #2-diknak :)) !
2015. jún. 21. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
:)))
2015. jún. 21. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
én mondom neked sehogy,a mai világ nem olyan
2015. jún. 21. 18:32
 6/10 opened paradise ***** válasza:
100%

Én is kb. 15 lehettem,mikor magántanuló lettem.

Ha teheted,akkor járj el helyekre,edzeni,tanfolyamokra stb. ne maradj egyedül!

Illetve a net.

2015. jún. 21. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen körülmények miatt lettél Te magántanuló, de biztos meg van az oka.

Nekem sem egyszerű. Én ugyan nem vagyok magántanuló, de közel állok hozzá. Pocsék anyagi körülmények, csaláfi viszályok, stb. Nekem ezek a problémák miatt rossz nagyon a helyzetem. Tanárok kegyelemből adnak kettest, ilyenek.

Hidd el, én is pocsék körülmények közepette élek és tudom milyen rossz. De! Soha ne legyél pesszimista! Az Élet kegyetlensége elhomályosíthatja látásmódunkat, önzővé tehet és pesszimistává. Ha ezekre ügyelsz, nem leszel az! Csak pozitívan kell gondolkodni! Minden fejben dől el! Ha elhiszed sikerül, akkor fog is. Különben semmiről nem maradtál le. Én sem bulizom, nem iszom és nem cigizem és ezt nem is bánom.

19/f

2015. jún. 21. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Irj
2015. jún. 22. 08:39
 9/10 anonim ***** válasza:
írhatsz pl nekem :D
2015. jún. 22. 12:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pacsi. :)
2015. jún. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!