Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan találhatnék magamnak pasit, ilyen körülmények között? 15/L
netes ismerkedés?
hobbi, tanfolyam
strand, buli
ismerősökön keresztül
a hogyan részt pedig nem tudom. én is félénk vagyok. nem merem megszólítani az idegeneket :)
olvasd el "Ann Demarais, Valerie White - Első benyomás" c könyvet
enkóron fentvan :D hátha segít jó benyomást tenni :'D
amúgy miért a kérdés? mire lenne szükséged? ilyen tanácsra-segítségre, mint amit írtam? :)
Én is kb. 15 lehettem,mikor magántanuló lettem.
Ha teheted,akkor járj el helyekre,edzeni,tanfolyamokra stb. ne maradj egyedül!
Illetve a net.
Nem tudom milyen körülmények miatt lettél Te magántanuló, de biztos meg van az oka.
Nekem sem egyszerű. Én ugyan nem vagyok magántanuló, de közel állok hozzá. Pocsék anyagi körülmények, csaláfi viszályok, stb. Nekem ezek a problémák miatt rossz nagyon a helyzetem. Tanárok kegyelemből adnak kettest, ilyenek.
Hidd el, én is pocsék körülmények közepette élek és tudom milyen rossz. De! Soha ne legyél pesszimista! Az Élet kegyetlensége elhomályosíthatja látásmódunkat, önzővé tehet és pesszimistává. Ha ezekre ügyelsz, nem leszel az! Csak pozitívan kell gondolkodni! Minden fejben dől el! Ha elhiszed sikerül, akkor fog is. Különben semmiről nem maradtál le. Én sem bulizom, nem iszom és nem cigizem és ezt nem is bánom.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!