Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek?
Figyelt kérdés
Ti elengednétek a 15 éves fiatok egyedül egy 250km-rel távolabb lévő városba egy lányhoz, akivel interneten ismerkedett meg?
1 éve ismerkedtek meg, tetszenek egymásnak és teljesen megbíznak a másikban.
A fiúról tudni kell, hogy megbízható és volt már külföldön is egyedül.
2015. júl. 29. 20:34
1/14 anonim válasza:
nem
250kmen keresztül bármi történhet
nem ismeri a lány teljesen , sem a családját,
neten bárki bármit mondhat
és 15 évesen fiatalok
2/14 anonim válasza:
16 évesen Szegedre mentem le 1 nő miatt,tök egyedül,ha nem mulya gyere és meri használni a száját segítség kérdése céljából illetve tudjátok milyen a csaj miért ne?.És nekem sokkal több volt mint 250 km.!Hajrá!
3/14 A kérdező kommentje:
De volt külföldön is egyedül a világ egyik legnagyobb rock fesztiválján, bármilyen idegen nyelv ismerete nélkül. Mégsem sem lett semmi baja.
2015. júl. 29. 20:43
4/14 anonim válasza:
Szerintem engedd el, ha megszerette a lányt és nem engeded el akkor maga alatt lesz és pipa lesz rád nagyon. A másik meg, hogyha külföldre is kiengedted akkor most nem tudom mi a probléma.
5/14 anonim válasza:
én 17 évesen megcsináltam ugyanezt, többet is utaztam, nem engedtek volna el, de meg kellett tennem, egyszerűen ezt éreztem hogy el kell mennem oda.. igazam is lett :D
6/14 Kill The Sexplayer válasza:
Miért írsz ki egy kérdést, ha nem vagy képes elfogadni a másik oldal véleményét és hárítasz?
7/14 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz? Csak adtam még információkat, hogy ezek fényében mérlegeljetek. Neked meg muszáj mindenbe belekötni...
2015. júl. 29. 22:34
8/14 Kill The Sexplayer válasza:
Nem adtál semmilyen plusz információt, a kérdésben már szerepelt, hogy járt/jártál külföldön is egyedül.
9/14 A kérdező kommentje:
Gondolkodj már, nem mindegy, hogy a nagyszülőknél vagy egy fesztiválon járt...
2015. júl. 29. 23:04
10/14 Kill The Sexplayer válasza:
???
Elolvastad egyáltalán, amit írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!