Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizási tippekben tudtok nekem segiteni? 13/L
Figyelt kérdés
ne irjátok azt hogy 13 évesen miért randizok meg hasonlóak! Igy érzem jol magam az kész! Nagy szerintetek milyen ruha legyen? Ellegánsabban megyek vagy sima utcai? Szegeden lesz! Velem egy idős a pasi! Ha gondoljátok priviben szeretném ha jobban belemennénk!2015. júl. 29. 20:33
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Legalább te normálisan nyugodtan elmondtad! Nem tapló akartam lenni csak nem ez a első eset hogy a korom miatt h*lyének , mint ha nem is lenne agyam, ne fognám fel a dolgokat, néztek le és írtak/ bántak velem mint 1 retaretardálttal! És most találkozok egy fiúval, ha nem fog később müködni, javitunk rajta, de ha az sem segit, ő balra én jobbra! Ez az élet rendje!
2015. aug. 2. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!