Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randizási tippekben tudtok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizási tippekben tudtok nekem segiteni? 13/L

Figyelt kérdés
ne irjátok azt hogy 13 évesen miért randizok meg hasonlóak! Igy érzem jol magam az kész! Nagy szerintetek milyen ruha legyen? Ellegánsabban megyek vagy sima utcai? Szegeden lesz! Velem egy idős a pasi! Ha gondoljátok priviben szeretném ha jobban belemennénk!

2015. júl. 29. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Menjél meztelen
2015. júl. 29. 20:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :*
2015. júl. 29. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
13éves pasi :))))))))))))))))))))
2015. júl. 29. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

egy 13 évest ne nevezz pasinak, mert kiröhögnek xd

az még egy taknyos szarosfaszú xd

2015. júl. 29. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Jo akkor fiu?! Ezzen vagy/vagytok felakadva?
2015. júl. 29. 21:08
 6/11 Kill The Sexplayer ***** válasza:
85%
Én speciel a helyesírásodon meg az alapból tapló stílusodon vagyok fennakadva.
2015. júl. 29. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:
13 éves pasi:D Gondolom, meztelen még neki a lompos:D
2015. júl. 29. 21:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segitséget! Priviben és itt is! A negatív hozzászólások, hmmmmm nem érdekel! Bármilyen kérdést olvasok vannak olyanok akinek ez jo hogy másba belekötnek! Ha nekik ez jo! Hát legyen!
2015. júl. 30. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem beléd kötünk, mi is volt ennyi idősek, nem hiába írjuk ezt. Én is akartam ennyi idősen kapcsolatot, de... Egy hatodikasban nincs annyi felelősségérzet és komolyság, amit egy VALÓDI kapcsolat megkövetelne. Ez max a "járunk?- járunk." dologról fog szólni. Nem bántani akarunk, drága. Ennyi idősen én is képtelen voltam elfogadni, hogy lenéznek a korom miatt, de 3 évvel később kicsit reálisabban látom a dolgokat és már csak nevetek azon, hogy miket csináltam ennyi idősen. Nem bántásként, de ez a korral jár. Emiatt neked sem kéne taplónak lenni.
2015. aug. 2. 05:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Legalább te normálisan nyugodtan elmondtad! Nem tapló akartam lenni csak nem ez a első eset hogy a korom miatt h*lyének , mint ha nem is lenne agyam, ne fognám fel a dolgokat, írtak/ bántak velem! És most találkozok egy fiúval, ha nem fog később müködni, javitunk rajta, de ha az sem segit, ő balra én jobbra! Ez az élet rendje!
2015. aug. 2. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!