Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz, ha életem első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha életem első csókja az unokatesómmal volt? :$

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 22:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%

Semennyire,akár össze is házasodhattok.

én is smároltam az enyémmel,sőt...

2015. júl. 31. 00:47
 22/28 A kérdező kommentje:
Sőt? :)
2015. júl. 31. 00:54
 23/28 anonim ***** válasza:
Hányinger.
2015. júl. 31. 13:31
 24/28 Gyémántlány ***** válasza:

Fiatalok vagytok gondolom, meg minden, kipróbáltátok, ennyi. Most már úgy sem lehet mit tenni, ami megtörtént, az megtörtént. Ha nyomaszt lelkileg a dolog, akkor ne csináld többször, és szerintem semmiképpen se menjetek ennél tovább. Rokonoknál ez nem túl jó, főleg, mert gyakran találkoztok, nem igazán lehet elkerülni egymást, ha rosszul sikerül valami, meg persze a mai kultúrában ez nem elfogadott dolog.

Én nem tudok személy szerint elítélni két kamaszt, akik csak kipróbáltak valamit, de ha gyakran csinálnátok, azt lehet, hogy nem nagyon tudnám megérteni, elfogadni.

2015. júl. 31. 18:53
 25/28 anonim válasza:
Gáz.. De én is csinaltam durvabbat unokatesommal.. De azt nem..
2016. aug. 5. 17:48
 26/28 Döme06 ***** válasza:
Nem gáz, szerintem. Ha csak kipróbálásból csókolóztatok,akkor nem gáz. Ha viszont....khm...tudod, úgy... akkor már az!
2016. aug. 7. 21:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Fujj az
2016. aug. 7. 23:02
 28/28 anonim ***** válasza:
Na bumm én nekem az első orálom vele volt...és hogy még jobb legyen mind2en fiuk vagyunk.
2016. aug. 31. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!