Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi. Mit hogyan? 17/L
Egy fiú elhívott randira. Augusztus 15-én lesz. Sétálni, beszelgetni, meg beülni valahová, ez a terve:) Még nem találkoztunk, csak az interneten beszéltünk. Nagyon szimpatikus. Még nem volt randim soha és nem tudom pl mit kéne felvennem, meg mit kéne csinálnom. Tudnátok segíteni?
17/L
Attól függ, hogy milyen helyre mentek sétálni, mert nem mindegy. Ha (pl.) Blatonpartra, akkor kicsit jobban öltözz ki, de akkor se sminkeld túl magad. A normál pasik nem szeretik az agyonsmilnkelt lányokat. :)
Remélem segítettem.
Köszi a válszokat:) Nem nagyon szoktam sminkelni. Szerintem egy kis szempillaspirál, meg alapozó elég is lesz.
És a ruha? Van egy nagyon szép fehér, pántos ruhám. Mell alatt össze van húzva és a fölső rétege csipke. Meg egy fekete magassarkú. Ez nem lenne túlzás? Magas a fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!