Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kb hány éves korban "kéne"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb hány éves korban "kéne" meglennie az első csóknak átlagosan? A 12 korai?

Figyelt kérdés

2015. júl. 27. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 14 evesen volt,de ez nem jelent semmit. A legtobb baratnom csokolozott mar,de olyan is van,aki meg nem. Majd megtortenik,ha meg kell.:)

15/L

2015. júl. 27. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Jaj,3.vagyok, nincs olyan,hogy kéne, a 16 is arra vonatkozott, hogy 16 előtt egyéb dolgokhoz még gyerek vagy szerintem, 14 előtt meg még főleg nagyon gyerek vagy, de csókon nem bontránkozom meg, akkor talán már azt fel tudja fogni és értékelni úgy valaki, de az előtt meg talán még úgy nem is nagyon érdeklődöl a másik nem iránt. Mármint még akkor tényleg nagyon "baba", akkor még játsszon az ember!:) De majd max legkésőbb ha visszagondolsz, akkor már érezni fogod te is, ha most még ezt nem érzed:)
2015. júl. 27. 23:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze én sem úgy értettem hogy 12 évesen elkezdem és akkor onnantól mindennap.. csak úgy hogy max.1 vagy az sem nem tudom hogy alakul majd 😂 mondjuk teljesen egyetértek hogy 12 évesen ez elég korai 😔
2015. júl. 28. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

14 éves voltam

18 L

2015. júl. 29. 23:07
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem 14 évesen volt az első csókom, de az hogy bánnád e később hogy korai volt... ember ez csak csók nem szex :) a szexet lehet bánni esetleg ha túl korai volt.
2015. szept. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!