Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhívjam moziba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhívjam moziba?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nemrég elkezdtünk beszélgetni fb-on. Nem akar lerázni, mindig kedvesen visszaír ha kérdezek, meg ő is szokott kérdezni, csak hát ez így elég rossz, jó lenne már élőben is találkozni. És lesz egy film, amit én is meg ő is megnézne és gondoltam hogy elhívhatnám rá. Csak attól félek, hogy nemet mond és igen ezzel sokat veszítenék mert őt tényleg szeretem...

Én: 15

Ő: 14

2015. júl. 27. 00:37
 1/2 anonim válasza:
Hívd el minél hamarabb! A lányok szeretik ha egy fiú megteszi az első lépést :) És egyáltalán nincs veszteni valód, max akkor ha nem lépsz semmit csak facebookon írogattok, abból nem lesz semmi.. ;) Hajrá!
2015. júl. 27. 00:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, miért baj ha nemet mondd? Nem muszáj úgy elhívni mintha egy "randi" lenne, úgy kell felvezetni mintha csak sima baráti "érdek" lenne(gondolok itt arra: azt mondod neki pont nem ér rá senki, vagy már látták haverjaim vagy valami, és elhívod), aztán majd kialakul valami. Ha nem jön össze majd megpróbálod máskor amikor még közelebb kerültél hozzá :D
2015. júl. 27. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!