Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ezek után?
Figyelt kérdés
Kétszer randiztam egy fiúval. Mindkét alkalommal nagyon jól éreztem magam, de nem igazán tudtam kimutatni. Nem tudtam kezelni a helyzetet.
Az elején mindig keresett/írt, amikor találkoztunk akkor is nagyon lelkes volt, de ez most alábbhagyott.
Ma felajánlottam neki, hogy menjünk el valahova, hogyha van kedve. Még nem válaszolt.
Nektek a történtek után még lenne kedvetek a lányhoz?
2015. júl. 24. 13:40
2/4 anonim válasza:
azt gondolhatja h nemigazán érdekel téged ha kicsit se tudtad ezt felé kimutatni. szerintem jó ötlet volt h most te írtál rá :D
3/4 anonim válasza:
"nagyon jól éreztem magam, de nem igazán tudtam kimutatni"
ha egyáltalán nem tapasztaltam, hogy élvezted volna, de mégis keresel akkor megpróbálnám megint, remélve hátha most nagyobb sikere lesz
22F
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Holnap találkozunk, remélem a legjobbakat! :)
2015. júl. 24. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!