Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti szoktatok ilyet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szoktatok ilyet csinálni? Ha igen, akkor hogyan?

Figyelt kérdés

Lányok, ti elszoktátok hívni “randira“ azt a srácot aki tetszik nektek? Ha igen akkor hogyan? (Úgy értve hogyan, hogy kimondjátok kerek-perec, hogy egy randi vagy csak egy találkozónak “hazudjátok“?

Kort is írjatok légyszi.

2015. júl. 21. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondok semmit, csak elhívom valahova, ha igent mond az jó, ha veszi a lapot az még jobb, ha alakulna köztünk valami, akkor történni is fog ;) 17L
2015. júl. 21. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak felhozom, hogy találkozhatnánk, nem nevezem sehogy, nem szoktam kimondani, hogy az egy randi, mert mi van, ha a pasi nem gondolja randinak? Ilyenkor közösen megbeszéljük általában, hogy hol, mikor találkozzunk. Ha tetszem neki, akkor úgyis kezdeményezni fog ölelést, csókot, valamit, ha nem, akkor nem :D
2015. júl. 21. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát először haverkodok vele, aztán megkérdezem nem lenne-e kedve menni valamerre, vagy ilyesmi, de nem nevezem a randit/találkozót semminek, úgyse kérdez rá ilyenre senki, meg elég egyértelmű.
2015. júl. 21. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok, és én is csak célozgatok maximum. Sose mondanám ki még a fiú előtt, hogy randi, de simán felhozom a találkát, ha úgy állunk.D
2015. júl. 22. 02:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem elhív egy lány valahova és beszélgetni akar, akkor én azt pontosan annak fogom tekinteni még akkor is ha tetszik. Miért lenne ebből egy cseppet is egyértelmű, hogy randizni akar, meg összejönni velem? Főleg a sok elutasítás után, amit már kaptam!

Szóval ez még kevés. Vagy legyen kimondva, hogy randi, vagy legyen valamilyen rá utaló magatartás (pl. ha a nyelve a számban van, az elég egyértelmű. De az is megteszi, ha csak érezni a levegőben, hogy itt készül valami. Pl. zavartan mosolyog, harmadszor hosszabbítja már meg a találkozót azzal, hogy szeretne még velem lenni, mert olyan jól érzi magát velem. Ilyenek.)

2015. júl. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!