Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok ilyet csinálni? Ha igen, akkor hogyan?
Lányok, ti elszoktátok hívni “randira“ azt a srácot aki tetszik nektek? Ha igen akkor hogyan? (Úgy értve hogyan, hogy kimondjátok kerek-perec, hogy egy randi vagy csak egy találkozónak “hazudjátok“?
Kort is írjatok légyszi.
Ha engem elhív egy lány valahova és beszélgetni akar, akkor én azt pontosan annak fogom tekinteni még akkor is ha tetszik. Miért lenne ebből egy cseppet is egyértelmű, hogy randizni akar, meg összejönni velem? Főleg a sok elutasítás után, amit már kaptam!
Szóval ez még kevés. Vagy legyen kimondva, hogy randi, vagy legyen valamilyen rá utaló magatartás (pl. ha a nyelve a számban van, az elég egyértelmű. De az is megteszi, ha csak érezni a levegőben, hogy itt készül valami. Pl. zavartan mosolyog, harmadszor hosszabbítja már meg a találkozót azzal, hogy szeretne még velem lenni, mert olyan jól érzi magát velem. Ilyenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!