Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy fiuval tok jol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy fiuval tok jol el voltunk sokat beszelgettunk megolelt meg vett nekem egy ket dolgot de mire hazaertem letiltott facerol mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 11:29
 1/7 Noren1989 ***** válasza:

Valószínűleg nem voltatok el olyan jól. Tudod nem minden, amit te kapsz egy randi során, valszeg ő is elvárt volna egy-két dolgot, amit nyilván nem kapott meg. Sanszos, h esti numerának szánt, nem jöttél össze, ő meg nem az az időpocsékolós fajta.

25/F

2015. júl. 19. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
fura ez a tiltogatós szánalmas viselkedés, csajokra jellemző, eddigi tapasztalataim szerint
2015. júl. 19. 11:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Kerdeztem is hogy akar e meg talalkozni azt mondta igen
2015. júl. 19. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ertem az ilyet
2015. júl. 19. 11:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Valaki meg velemenyt esetleg?
2015. júl. 19. 11:49
 6/7 xyz6666 válasza:
Nem jöttél össze neki elsőre, és ennyi. Vagy van barátnője és előtte akar titkolózni.
2015. júl. 19. 12:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Ertem
2015. júl. 19. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!