Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. randin lefeküdtem vele vajon korai volt?
Figyelt kérdés
Bejovunk nagyon egymásnak de sajnos meg nem igazan ismerjük egymást, az első randin moziztunk es ugy csókolóztunk hogy szinte nem is beszéltünk semmit, a másodikon volt lehetőség ismerkedni egy kicsit, de a vegen mar pettingeltunk ami kicsit sok volt szerintem a harmadik meg ugy alakult hogy felmentünk hozza es egy film közbe szexeltunk. De alig ismerjük egymást de a testi vonzalom meg van szerintetek van esély ra hogy sokaig egyutt legyunk?2015. júl. 13. 12:44
1/6 anonim válasza:
Azt mondtam volna, hogy a 3. igazából okés. De így mind a 3 alkalmat ismerve, szerintem gáz. Mintha besétáltál volna a béna csapdájába..
2/6 anonim válasza:
Nem volt korai :D jol időzítettél pont :D ha sueretitek egymást akkor van esély rá
3/6 anonim válasza:
Én az első randin lefeküdtem a párommal,és már 3 éve a férjem! :) (mondjuk nem vagyok már tini)Szerintem nem ezen múlik,nyugi.Bár,ha nem nagyon beszélgettek,akkor lehet tényleg csak ennyi köt össze benneteket.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, es Szerintetek mikortól "járunk"?
2015. júl. 13. 13:05
5/6 anonim válasza:
Ezt neked kell érezni. Hány éves vagy?
Én épp betöltöttem a 14-et amikor megtörtént, 2hete ismertem a fiút. Nem bántam meg egyáltalán, itthon nagyon szidtak érte, sokáig haragudtak is.
33 éves vagyok, 2 gyerekkel.. és bizony ő az apukája!
6/6 anonim válasza:
az utolsó válaszadó minden bizonnyal apollónnak egy emberbe kivetülő személyisége próbál lenni, ne hallgass rá, túl radikális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!