Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék ha nem ír vissza?
Lány osztálytársamról van szó. 16 évesek vagyunk. Már korábban is volt ilyen. Akkor több hét után újra írtam neki mást, akkor visszaírt.
El szerettem volna hívni fagyizni. Úgy gondoltam, hogy nem rögtön hívom el. Ráírtam tegnapelőtt reggel, amikor még szerintem aludt valamit, arra akkor válaszolt, amikor már én aludtam este. Azután tegnap reggel is kérdeztem újra valamit, arra még most se válaszolt. Facebook szerint kb negyed órája volt aktív.
Lehet, hogy azzal ba*sztam el, hogy nem beszéltem vele nagyon élőben, csak facebookon írtam rá?
Meg askfm-jén olvastam korábban, hogy néha el szokott felejteni válaszolni.
Nem szükséges pont a házukhoz menni. Írj rá barátnőjére, hogy esetleg hol tudos elcsípni, de megkéred, hogy ne árulja el neki.
Tényleg nem mindent a neten kell elintézni. A facebook jó arra, hogy elkezdj valamit, igen. De amit elkezdesz, azt tönkre is teszi. Meg nem csak azt, amit ott kezdesz el.. Hanem mindent.. Barátságot, kapcsolatot, mindent.. Ébredjünk már fel emberek! Van élet a facebookon kívül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!