Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Baj ha 15 évesen komoly,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 15 évesen komoly, működő kapcsolatot szeretnék egy korom beli sraccal? Vannak ilyn srácok?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy en egy erzelgős, romantikus lány vagyok de elvárják tőlem hogy egy olyan sraccal jojek össze aki hat ugy mondjam társadalmilag megegyezik velem, bár ez engem néha hidegen hagy ! Igy nehezebb a dolgom.

2015. júl. 8. 22:22
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hogy te ilyen lennél (hisz nem is ismerlek, akkor hogy is nyilváníthatnék rólad véleményt), hanem hogy utálom az ilyet, és reménykedem, hogy te nem ilyen vagy, persze attól még, hogy valaki nem full drága ruhákban jár, azért legyen stílusa!
2015. júl. 8. 22:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Sőt! Ez szerintem az éretségik jele! Magam is ilyen vagyok. Keresek valakit akit nem találok. Neha csak hallgatom a zenét...és abban vagyok...abba merítem a fájdalmam. En is romantikus vagyok....szeretek színházba/moziba járni. Csillagokkat bámulni. Manapság mar csak az megy hogy ki mekkora k....kinek milyen berska,zaras cuccai vannak. Kinek mi látszik ki. Nem tetszik manapság mar az senkinek ha egy fiú elegánsan öltözködik....ingbe,zakoba... Szóval keresni kell a megfelelőt es majd ha szerencséd lesz meg is találod biztosan! 17/F
2015. júl. 8. 22:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Igazad lehet és valoban hasonlitunk valamennyire

Szerintem amugy a fiuk elegans oltozetben nagyon csinil!

Koszi es remélem megtalalod majd azt a kulonleges lányt! 😃

2015. júl. 8. 23:03
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
(vigyázz mit írsz, korom beli=kéményseprő)
2015. júl. 8. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak remélni tudom... Bár a mostani fiatalság nem olyan hogy elhivhatnam oket egy jo mozira/színházba, ki a Margit szigetre este sétálni majd haza kísérni... De hatha egyszer majd lesz valaki. Neha mar nem birom elviselni az egyedül létet.
2015. júl. 8. 23:09
 16/18 anonim ***** válasza:
hát igen az egyedüllétet már én is nehezen bírom ki :s
2015. júl. 8. 23:13
 17/18 anonim válasza:
Én is detto ugyanilyen voltam/vagyok. Az egésznek az a kulcsa, hogy ne siettesd. Én személyesen nagyon rágörcsöltem hogy ha ilyen p...aknak van akkor egy normális lánynak miért nem lehet. Aztán 1-2 hónapja kattant bennem valami, hogy most már tényleg nem érdekel, jön amikor akar és tessék, 1 hétre rá jött is.:) Mint mondtam ugyanilyen háttérbe szoruló, visszahúzódó típus vagyok és ő pont ezt látta meg bennem a nagyobb szájú barátnőim mellett. Igaz, két évvel idősebb nálam, de a mai 14-17 korosztályban kevés a nem ecsetfejű, normális srác. Szóva ne görcsölj, tudom hogy rossz, szerintem minden ilyen kaliberű lány átesik ezen az időszakon, de próbáld meg lazábbra venni.:) 16/L
2015. júl. 9. 20:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mások felületes elvárásai alapján akarsz társat.
2023. dec. 16. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!