Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI a véleményetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval, megismerkedtem egy lánnyal nem olyan rég és tök sokat beszéltünk, két hete találkoztunk és azt mondta egy egyik barátnőjének hogy "jól nézek ki, kedves vagyok és aranyos" nagyon szép lány, és tegnap ismerőse lett egy csávónak (nem tudom ki jelölt be kit), de eléggé jól néz ki! sztm. sokan is odavannak érte stb. és likeolta a profilképét a csávónak és félek hogy semmi esélyem, vagyis nálam vannak ezerszer jobb pasik is ő meg elég szép és félek hogy mást választ nekem meg semmi esélyem,... szerintetek kell aggódnom? nagyon odavagyok érte,...2015. júl. 6. 09:01
1/4 anonim válasza:
Amíg nem jöttek össze, van esélyed! Beszélgess vele gyakrabban, hívd el 'találkozni'. ( am lehet hogy csak egy rokona)
2/4 A kérdező kommentje:
Most a héten fogom meglepni, elmegyek hozzá :) de tuti nem rokona! :( remélem nem fognak kavarni, mert akkor végem,... :s :'(
2015. júl. 6. 09:32
3/4 anonim válasza:
Most azért,mert bejelölte és likeolta a profilképét,komolyan???
Szerintem ettől még nem terveznek házasságot.
4/4 A kérdező kommentje:
Jó igaz! :) remélem semmi nem lesz! :)
2015. júl. 6. 09:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!