Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Azt álmodtam, hogy a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam, hogy a legjobb barátnőm pasijával randiztam. Jelent-e ez valamit?

Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Az álmainkban általában, azok a dolgok vannak, amikre sokat gondolunk.
2015. júl. 2. 19:05
 2/5 TallandThin Boy ***** válasza:
Úgy ahogy az első mondja.
2015. júl. 2. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

igen, hogy rontás van a szerelmi életeteken. keress fel egy látót, aki leveszi rólatok! most akciósan! fejenként 22.999 forintért! Magyarország egész területén ingyenesen házhozmegyek! Gazsi a túlvilági, nála nem lát jobban senki! hívj! 06204209110

igazából nem: az álmok nem bírnak jelentéssel, csak van rá matematikai esély, hogy egy álomhoz hasonló dolog fog történni a közeljövőben, mint ahogy arra is van esély, hogy az idegenek eljönnek a Földre, de te is hüIének tartod azt, aki ebben hisz. Akkor te se legyél hüIye. Mert az én nézeteim szerint már az vagy drága:(

2015. júl. 2. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Talán igazatok van... Nem kellene gondolnom ezekre.. Az csak rontana a barátságunkon:/
2015. júl. 2. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Az nem megoldás hogy nem gondolsz ezekre, gondolataidat nem te irányítod. Ha eltereled is róla a figyelmed nap közben, nem gondolsz rá, este, ha egyedül leszel, és gondolkodsz, eszedbe fog jutni. De ne aggódsz, majd elmúlik. Csak így kellemetlen velük egy társaságban lenni.
2015. júl. 3. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!