Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkozzak vele? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már egy jó ideje beszélgetek, már ötször találkoztunk és olyan volt mintha szeretne velem lenni, mivel ő is mondta, hogy mikor találkozunk legközelebb. Tegnap előtt megbeszéltük, hogy a tegnapi nap folyamán találkozunk, de egész nap nem birtam elérni. Ha hivom nem veszi fel, sms-ekre nem reagál, face-en se viberen. Irtam a legjobb barátjának, hogy beszélt-e vele, de azt mondta neki sem írt vissza, de szokott ilyet hogy akár két napig nem lehet elérni és ne aggódjak, mert biztos nincs semmi baja. Gondolkoztam hogy ráírok a bátyjára megkérdezni hogy minden rendben van-e. Nem tudom mit csináljak. Segítsetek pls. Én 17/F és ő is 172015. jún. 29. 08:37
1/3 anonim válasza:
szerintem egy picit hagyd most:) majd írj rá ma még az este folyamán vagy holnap. ha arra sem reagál akkor valami tényleg van://
2/3 anonim válasza:
épp egy másik fiú kefélgeti az ötből...
3/3 anonim válasza:
Ha csak meg akarod húzni, akkor vegyél vissza, ne érezze azt, hogy rányomultál, mert ilyenkor jön az, hogy meglátja, hogy 20x kerested és ezen kiakadva ugrik neked.
Ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor meg keress valaki mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!