Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hany nap utan hivhatnam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany nap utan hivhatnam el valahova?

Figyelt kérdés
van egy fiu aki tetszik. Beszeltem mar vrle 3 x fbon, eloben is egyszer. Irt mar ram magatol, es irt egyszer puszis smilet is.
2015. jún. 28. 20:17
 1/5 To7ka ***** válasza:

Ha puszis smilet is írt, akkor várnod kell még 2 napot, a szívecske sok lenne. Ha magas fáról lehugyozó bagoly smilet küld ami dohányzik, akkor a kapcsolatotok biztos alapokon van!!! De vigyázz a hullahopp karikás maláj lányos smiletól, az azt jelenti hogy van már barátnője csak nem tudsz róla....

Bármikor-.-

2015. jún. 28. 20:19
 2/5 Borosta2 ***** válasza:
ne hallgass az előzőre a baglyos dolog hülyeség... viszont, ha aidses smileyt küld vagy esetleg hamis ukrán rokkantkártyás bmwset akkor nyert ügy, de vigyázz az audis, mercis már azt jelenti hogy vagy meleg vagy strici...
2015. jún. 28. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Normalist valaszt kernek. "."
2015. jún. 28. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem az első 2 válasz nem tűnik valami valósághűnek :/
2015. jún. 30. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
azert irtam h normalis valaszt kerek..
2015. jún. 30. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!