Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, és el szeretném hívni valahova. Hogy hívjam el? Hova hívjam el? Ott miről beszélgessünk?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk, 16 évesek. Azt gondoltam, hogy elhívom fagyizni. Nem sokat beszéltünk még eddig. Mivel sosem voltam még randin, ezért nem tudok semmit ezzel kapcsolatban. Lehetőleg minnél részletesebb válasz lenne jó :)2015. jún. 23. 15:29
1/8 anonim válasza:
beszélj a fagylaltkészítés csodáiról
3/8 anonim válasza:
Lógjatok plázában, császkáljatok az utcákon. Vidd el valami kajáldába, de ne étterembe, mert az eléggé idegen környezet a korosztályodnak randira. Én legalábbis mikor 17 éves koromban "csajozgattam", elvittem két lányt is egy hagyományos értelemben vett étterembe és végig csak feszengtek, alig beszélt egyik se, mert féltek, hogy a mellettünk ülő meghallják, meg ilyesmik. Esetleg elviheted valami klubba, vagy minek hívják ezeket (olyasmi, mint egy kocsma, csak ezerszer kulturáltabb)
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! És hogy hívjam el? Ott miről beszéljünk (pár téma kéne, mert nincs ötletem)? Mennyi pénzt vigyek magammal?
2015. jún. 23. 16:08
5/8 anonim válasza:
Szerintem az osztálytársakról, a suliról, tanárokról. Aztán hobbi, kedvenc zene, film, sorozat stb. :) legyél vele kedves! Elején semmiképpen se ironizálj. Aztán lehetsz lazább.. Fontos, h önmagad add! Hát, szerintem egy tízes aprókban? A lényeg, h több legyen nálad, mint amire gondolsz.
Sok sikert! :)
6/8 anonim válasza:
Pl kezd el neki mondani,hogy te itt meg itt ettél fagyit és,hogy az milyen finom volt.utána kérdezd: erről jut eszembe hova mentek nyaralni nyáron? Eddig hol voltatok? (Meg még kérdezz rá bővebben a nyaralásukra) meg barátok,hobbi,és hogy mi érdekli.
7/8 anonim válasza:
Fagyizás jó ötlet és így hívd el:Lenne kedved valamikor eljönni velem fagyizni?
6. és 2. válaszoló
15/L
8/8 anonim válasza:
hozz fel témákat és azokkal kapcsolatban kérdezz: suli, nyár, hobbi, sport, pasizás :D stb... kérdezel és hogyha nem kuka, akkor hosszú választ fog adni, ami jó kiindulópont ahhoz, hogy a beszélgetés tovább haladjon szinte magától, légy érdeklődő, nézz a szemébe amikor hozzád beszél, vagy amikor te szólsz hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!