Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogyan tegyem tul rajta magam?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel egy tarsosagba kerultem.Elotte is ismertem,legalabbis hallotam rola.Nem igazan erdekelt a fiu,nem vonzodtam kulonosebben hozza csak bezelgettunk.elkeztunk talalkozgatni,es ugy viselkedtunk mintha egyutt lennenk szoval ilyen baratsag extrakkal de ugy,hogy masok ne lassak meg.szoval titokba,amit folleg en kertem tolle.nem voltam szerelmes bele,de kezdett egyre fontosabba valni,termeszetesen voltak melettem mas lanyok is.elkezdtem feltekenykedni es veszekedni vele.egyszer nala aludtam,es lefekudtunk.Majd utana nalam is aludtes itt is szinten lefekudtunk,bar elotte mar aludtunk egyutt de nem tortent koztunk semmi.majd ra egy hetre talalkozott a masik lannyal es csokolozott vele termeszetesen nem elottem,de amikor vele voltam akkor ment el a lannyal.sose mondta hogy szeret vagy hogy szeretne tobbet ugyhogy nem vert at,amolyan baratno potlo\felejteto voltam mert az elott egy honappal szakitott a baratnojevel akivel 2 evig volt egyutt.A kapcsolatunk kezdett szet menni,mert en is elkezdtem masokkal talalkozgatni,majd amikor irtam neki,nem irt vissza,es azota se ir.szoval en nem hianyzok neki mert azota is a masik lannyalvan.egy szoval en estem ele ebbe a hibaba pedig sose gondoltam,hogy hianyozni fog igy valaki.Probalok mas elfoglaltsagot,hobbit keresni,de sokat gondolok ra es borzasztoan hianyzik akkor is ha tudo,hogy nem en rontottam el a dolgokat.nem tudom,hogy kepes leszek-e barkivel is ilyen kapcsolatot kialakitanom mint vele,mert mindenkibe ot keresem.Sose hittem volna,hogy kepes leszek igy szeretni barkit is! Tudom az en butasagom,es az en hibam es tanultam belole,de akkor is hianyzik,es barmit megtennek,hogy olyan legyen mint regen akkor is ha ez rossz.Sose volt baratom,igy o mutatta meg milyen erzes ha "eggyut lehetek valakivel".17/l (ha valaki jart hasonlokeppen kerlek irjon privatba) helyesirasihiba miatt bocsanat!2015. jún. 25. 21:23
1/2 dmckayals válasza:
17 évesen még normális, ha mindenkiben őt keresed és mindenről ő jut eszedbe. Majd akkor fogod elfelejteni, ha lesz valaki más, aki hasonlóan mély érzelmeket hoz ki belőled. Aztán ha úgy alakul az élet, ráébredsz, hogy nem kizárólag 1 ember él a földön, aki boldoggá tud tenni. Persze ettől függetlenül érdemes arra törekedni, hogy ha találsz valakit, akivel jól kijöttök és szeretitek is egymást, azzal a problémákat próbáljátok közösen megoldani. De ez egy tanulási folyamat, a felnőtté válás része. Nem mondom, hogy a legkellemesebb, de az ember az ilyenekből tanulja a legtöbbet. Egy tanács még: jól elemezd ki a történteket és keresd meg azokat a dolgokat, amiket máshogy kell a következő kapcsolatban csinálni, hogy elkerülj olyan hibákat, amikbe most belefutottál.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom! Megfogadom a tancsod,teljesen igazad van! Nagyon eretten gondolkodsz,sokat segitettel:)!
2015. jún. 28. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!