Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Első szerelmem az életemben, vele szeretkeztem először. vele volt az első közös karácsonyom (eddig csak a szülőkkel karácsonyoztam) első közös újév, első közös valentin nap.

Hogyan tegyem túl rajta magam?

1 év után, tegnap szakított velem, mert már nem érzi ugyanazt, és sokat veszekedtünk az utóbbi 3 hétben. :(

2015. máj. 12. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Lesz más!

Majd az idő segít.

És lesz majd olyan, akivel még lehetnek első emlékek.

2015. máj. 12. 09:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De most mit csináljak a sok fájdalommal ami bennem van? nem tudok enni sem, aludni sem. Csak rá gondolok. :(
2015. máj. 12. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Eld meg a fajdalmat!
2015. máj. 12. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de ez még sajnos sokáig fog fájni :( Tudom, mert én is hiába csinálok mást, dolgozom, megyek el szórakozni, negyedik hónapja szenvedek.

Idővel elhalványul, nem tudsz mit csinálni.

2015. máj. 12. 09:40
 5/8 Interferencia ***** válasza:
Igen, az idő, természetes, hogy néhány órával a szakítás után ennyire fáj. Erőltess le valami kaját, és próbálj meg ne vele foglalkozni, elterelni a gondolatodat, sportolj, tanulj, barkácsolj, nézz horrrofilmet, vagy amit szeretnél.
2015. máj. 12. 09:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Csak a félreértések elkerülése végett én vagyok a fiú.

Sokan rám írtak szintén fiúk hogy van-e kedvem ismerkedni o.O

De lányok szívesen írhatnak, nem jönne rosszul egy kis új ismeretség...ez alatt nem barátnő keresésre gondolok.

2015. máj. 12. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
közhely, de tényleg az idő :) másrészt meg rajtad múlik, mennyi idődbe telik túllépni ezen. Foglalkozz magaddal, koncentrálj a saját életedre. Ezeket meg tedd el szép emléknek egy kis "ládában" :) amúgy 20 éves lány vagyok, nem tudom te mennyi lehetsz, de ha szeretnél kicsit beszélgetni, mert megnyugtatna, írj nyugodtan :)
2015. máj. 12. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Viseld férfiként ahogy a fájdalom alakítja a szemelyisegedet. Jo kis bullshit, de tényleg fejleszti a jellemedet.
2015. máj. 12. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!