Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek a rovid haju sracok vagy inkabb az ilyen "pavas" hajuak jonnek be?
Figyelj kérdező.
Nem kiabálok el semmit (bocsánat ez nálam babona... Ha leírok valami jót akkor rossz lesz belőle)
Én nekem a fodrász hozta meg az eszemet ami a hajat illeti..
Olyan volt nekem hogy elől hosszú és felfelé áll... Na ez pávás volt...
Oldalt le akartam vágatni mert nekem nem lelapul hanem egyenesen oldalra áll a hajam és hátul a forgómat.
Rosszul értette és levágta elől azt a nagy hajat is és nagyon rövid lett az egész.
Eleinte szégyeltem mert a hosszú hajat szoktam meg, de mikor megnőtt akkor hátrafele zseléztem és imádom...
Szóval nekem a fodrász hibázása mentett meg hogy mégnagyobb páva legyek :D
(nem kiabálom el)
Szóval szerintem neked is tetszeni fog vagy csak megszokod a mostanit.. Csak az elején rossz mert nincs rajtad még 1 fél fej :D
Ja és akkor gondolom neked most tüsi hajad van.
Én megkerdeztem egyszer hogy ciki-e a tüsi haj.
10 ből 10 en azt válaszolták hogy nem
10 ből 9 en meg azt hogy bejön nekik D
Meg sztem ha mész az utcán akkor nem arra figyel mindenki hogy Kalányos Praktikónak milyen rövid a haja :D
16/f
A nagyon kicsike haj az lehet hogy nem áll jól neked.. Nem tudom..
De ha megnő kicsit jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!