Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez így lehetséges?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így lehetséges?

Figyelt kérdés

Szóval találkoztam egy fiúval és igazából az első csókom előtt álltam,bár a fiú azt hiszi hogy az már megvolt. És beszélgettünk és megcsókolt. Bár visszacsókoltam de egy pár mp után elhúzódtam vminek, és nem hagyta nyugodni a fiút és újra megcsókolt majd utána is. A kérdésem az lenne,ha nem élvezte volna, vagy ha nem jól csókolok akkor szerintetek erőltette volna, vagy csak maga miatt csinálta?

(Normális válaszokat kérek, még ha hülye kérdés is)

2015. jún. 23. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz túl logikus teremtmény :D Ha maga miatt csinálta,akkor is azért csinálta,mert élvezte,és senki nem folytat olyan dolgot,amit nem élvez,főleg,ha van választási lehetősége. Szóval gondold át újra a kérdésed,mert elég értelmetlen,és magában hordozza a választ!
2015. jún. 23. 13:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok hogy bennw van, de a srác úgy van vele, hogy a "több, jobb"
2015. jún. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!