Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lenne egy ilyen lányt találni?
Szerintem a mai világban 10%. :D
Tele van a mai világ olyan lányokkal,akik szép vékonyak és se mellük(max. push up-olják),se fenekük.
Igen ám,de mindenki ezekért a vékony lányokért van oda.És mivel ők tudják,hogy jól néznek ki,ezért bárhova be tudnak vágódni..A város legmenőbb társaságába is,ahol apuci a kicsi lányának cigire meg piára adja a pénzt,sőt néha ő veszi meg neki!
Aztán vannak azok a vékony lányok,akik tipikus alacsony,kislányos lányok. Ők visszahúzódóak,még akkor sem mindig állnak szóba az emberrel,ha hozzájuk szólnak,nemhogy ők "vigyenek" egy beszélgetést
Na,és persze azok a vékony lányok is vannak,akikben ez mind teljesül,de én most így hirtelen átgondoltam a mell és segg nélküli ismerőseimet,és csak olyanokkal "találkoztam",hogy vagy nem meri kinyitni a száját,vagy nem tudja,mert állandóan a piát vedeli,vagy a cigit szívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!