Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves fiúk! Mit kerestek egy kapcsolatban? Járnátok egy 16 éves elég vékony (genetika), hosszú természetes szőke hajú lánnyal?
Hát... a rászorulók közül nem biztos, hogy találsz jó pasit.
Legyél színésznő!
Színészkedni szeptemberben kezdek:)
És az arcom nem katasztrófa de talán... az orrom kicsit erősebb mint a korombelieknek:((( senki nem veszi észre csak engem zavar néha. Szóval nem tudom szép e:(
Hogy mit keresek egy kapcsolatban?
Szex vakulásig :')
Nem amúgy 1 normális lànyt keresrk aki képes kinyitni a szàjàt ha valami problémája van, és nem akkor magyaráz mikor már sz@ r minden, és már minimális lehetőség van a javulásra..
Na meg hogy legyen őszinte megbízható meeg ilyenek..
Na dee hoool van már őszintség és megbizhatóság? :)
Ja meg amúgy "komoly" kapcsolat amit keresek..
És az utolsó kérdésre is a válasz:
Összejönnék, persze egy 16 lánnyal de ezt így nem tudnám megmondani.. Mivel nem ismerlek :)
Felkeltetted az érdeklődésem, de csak ha ismernélek akkor tudnám megmondani a választ :)
18/F
Utolsó,
tetszik amit írtál és bár nem mondom hogy én ilyen lány vagyok, szerintem közelebb állok hozzá mint az átlag manapság. Legalábbis a bizalom és az hogy tudjunk már beszélni a problémáinkról mindenképpen fontos. Természetesen nem vártam hogy ismeretlenül bárki megmondja összejönne e velem. Igazság szerint pont valami ilyesmi választ vártam mint a Tiéd úgyhogy köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!