Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek természetes ha idegbeteg vagyok amiért a barátnőm a "pár perces" dumálás helyett már egy órája az egyik nagyon jó fiúbarátjával van?
1-Ő a barátnőd és nem a kutyád. Nincs olyan, hogy megengeded neki.
2-Próbálj meg bízni benne, mert így meg fogod ölni a kapcsolatotokat. Ha akar, akkor úgyis megcsal.
3-A féltékenykedés helyett inkább arra fordítsd az energiádat, hogy foglalkozz vele
Én egyből ott hagynám a pasimat, ha meg akarná szabni nekem, hogy mit tegyek, és mit ne... Nem az apám, és nem vagyok a szolgája... egyenrangú felek vagyunk.
Nem teszek olyat, ami az ő belém vetett bizalmát rombolja, de ugyanezt elvárom tőle is. Egyébként meg kis féltékenység oké, amíg nem tiltja meg, hogy mit tegyek. Én is szoktam bizonyos ismerőseire féltékeny lenni, ő is az exeimre, akikkel jó kapcsolatot ápolok, mégis jeleztem neki, hogy nincs oka féltékenységre, okkal nem velük vagyok, de beszélni fogunk, mert szakmabeliek, és szoktak hasznos dolgokat újságolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!