Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első fiúm mit tegyek ha nagyon nyomul?
Figyelt kérdés
Az első randin megmondta hogy szerelmes belém, és,hogy járunk-e!! Én hirtelen igent mondtam,és meg is csókolt!! Mondtam hogy szerintem helyes de semmi több!! Hogy mondjam el neki hogy lassítani kéne vagy inkább szakítsak vele???2015. jún. 18. 10:01
1/9 anonim válasza:
Ha nem tetszik és nem akarsz tőle semmit akkor miért randizol vele, és miért egyezel bele, hogy járjatok?
3/9 anonim válasza:
Jaja pippantsd le aztan mondd meg neki hogy vege
4/9 anonim válasza:
jaja engem is pippants le az jó dolog :)
7/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy neked ez kicsit gyors, adjon időt magatoknak, hogy megismerjétek egymást.
8/9 A kérdező kommentje:
Amikor elhívott sétálni nem gondoltam volna,hogy azt mondja szerelmes belém!!! De mint mondtam nagyon helyes!!! Amikor megkérdezte hirtelen igent mondtam!! :)
2015. jún. 18. 10:59
9/9 anonim válasza:
De még mindig nem derült ki, hogy te akarsz-e vele járni?
És mi a gyors? Azért mert az első randi csókolóztatok még nem jelenti azt, hogy a következőn valami "durvábbat" kell csinálni. Ha érdekel, akkor találkozzatok, beszélgessetek, csináljatok közös programokat. Csókolózzatok, ha jól esik. Mást nem kell, ha nem akarod (főleg, ha még nagyon fiatal vagy). Ne hagyd, hogy bármit is erőltessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!